duuuuuuży dylemat

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mam problem i poradzcie mi co mam zrobić . Chciałam się wstrzymać z zakupem sukni do nowego roku , chodziło mi o kolekcję przyszłoroczną , a tu masz , wczoraj chodziłam po salonach ( skusiłam się na mierzenie) i znalazłam sukienkę , która podoba mi się , ale najbardziej podoba mi się cena ( wyprzedaż tegorocznej kolekcji i w związku z tym tak niskie ceny), no i się łamię , nie wiem czy kupić, czy jednak poczekać do stycznia , ale wiadomo , że wtedy już tak tanio nie kupię . Już sama nie wiem co robić , pomóżcie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: duuuuuuży dylemat

Jeżeli Ci się łezka zakręciła w oku jak przymierzyłaś suknie ślubną , to kupuj bez zastanowienia . Ponieważ to oznacza , że nie będziesz żałować i dobrze w niej się czujesz... Ja mam ślub konieć czerwca , a już w szafie wisi moja wymarzona suknia Pronovias Rubi :) , a jak przymierzałam to łza mi się nie zakręciła tylko popłakałam się jak bóbr :)

Pozdrawiam Beti decyzja należy do Ciebie

Ps. Jeżeli Ci zależy na dobrej cenie nie zastanawiałaś się aby kupić sukienkę z allegro. Czasami dziewczyny tylko kupują do kościoła i potem sprzedają za bezcen.

Ja bym brała. Zresztą sama zamówiłam teraz, mimo że ślub we wrześniu. Chociaż z uwagi na rozmiar (40) nie "załapałam" się na promocję.
Owszem można czekać na nowe kolekcje ale nie sądzę, żeby baaardzo różniły się od obecnych modeli. Wejdzie więcej sukni jednoczęściowych,pewnie dodatki trochę się zmienią i to wszystko. Te najładniejsze modele zwykle i tak przechodzą do następnych kolekcji, ew. z minimalnymi zmianami, bo nie rezygnuje się z dobrego produktu.
Korzystaj z okazji. Cena jest przecież bardzo istotna. Ślub wiąże się z masą innych wydatków. Suknia to nie wszystko. Zresztą jeśli kupisz teraz to poźniej wszystkie wydatki nie skumulują się gwałtownie. Pomyśl o tym. Mnie ten argument ostatecznie przekonał.
Pochwal się też jaki model Ci tak przypadł do gustu.
ps. Pronovias Rubi to prawdziwe cudeńko. Jednak cena sprawiła, że nawet nie mierzyłam... ;)

Cześć! Ja ślub brałam w sierpniu a sukienkę kupiłam pod koniec stycznia, od razu wiedziałam, że to ta jedyna i nie żałuję zamiast płacić 3 tyś kosztowała mnie 50% a innych wydatków będziesz miała i tak odsyć. Warto;-))))

Ja bym kupiła. Z resztą sama tak zrobiłam, miałam zamiar kupic jakąś suknie z najnowszej kolekcji, ale zauroczyła mnie suknia w salonie Beauty. I nie ważna była cena, choć wyjątkowo atrakcyjna. Po zmierzeniu tej już nie chciałao mi się patrzec na inne.

Uważam, że chyba nie ma znaczenia z jakiej kolekcji jest suknia. Jeśli bardzo Ci się podoba nie ma się nad czym zastanawiać. Ja tam nie patrzyłam na to czy nowa czy stara kolekcja. Po prostu jak swoją zobaczyłam to tylko ta i żadna inna.

Pozdrawiam,
Blusia

Ja slub mam w czerwcu 2006 r., a sukienke kupilam m-c temu ( wlasnie z promocji ). Sukienka mi sie bardzo podoba,a kto bedzie wiedzial,ze jest ona ze starej kolekcji...?
Jesli i Tobie sukienka sie podoba - kup ja i sie nie zastanawiaj .
Pozdrawiam :)

Nie zastanawiaj sie tylko kupuj , ja tydzien temu kupilam swoje cudo wlasnie w promocji za 1000zl juz w komplecie z wlonem i a slub mam dopiero we wrzesniu i zdaje sobie sprawe , ze od stycznia nigdzie tak tanio nie kupie.

Witam wszystkich,
Ja mam problem bo nie moge zdecydowac sie na żadną sukienke, poprostu podoba mi sie kilka modelii......

A ja nie patrzac na nic ide w sobote kupowac sukienke , bo tylko w ten dzien wszystkie suknie beda za połowę ceny i juz nie moge sie doczekac.

Czy we wszystkich salonach są już wyprzedaże? Jak to wygląda? Gdzie można się udac, prosze o info...?

pytam o Trójmiasto

swszędzie już ą wyprzedaż modeli salonowych z poprzedniej kolekcji. Więcjeśli nie masz rozmiaru 36-38 to raczej i tak będzie musiała zamawiać :) no ale i tak warto się przejśc ;)

Ewa 11, ja też się wybieram w sobotę na te suknie za pół ceny , ale nie wiem czy wiesz , że trzeba się umówić z salonem przez internet , ja jestem umówiona na 10.00 ( chcę mieć duży wybór hihi).

ja tez kupilam moja suknie duuuzo wczesniej i wcale nie zalowalam!
Jesli kupisz wczesniej a potem zobaczysz inna ktora Ci sie spodoba bardziej(male prawdopodobienstwo) to zawsze mozesz sprzedac ta suknie ktora kupilas wczesniej po promocyjnej cenie i nie stracisz napewno duzo pieniedzy-nie widze zadnego problemu-kupuj!:)

Wiem , wiem , umówiłam się przez internet , ale dzieki.

Uważam, że chyba nie ma znaczenia z jakiej kolekcji jest suknia

W Gdańsku w Mariecie do końca listopada wszystkie suknie są po 1500 zł.

przepraszam, a w jakich salonach sa te wyprzedaze?? i do kiedy trwaja?
Jaki jest adres internetowy by sie umowic?

Na wypożyczenie też są duże zniżki ale nie wiem dokładnie , bo mnie interesowało kupno .

Zgadza sie , jezeli chodzi o mariette w Gdansku to za tysiac piecset sa do konca miesiaca sukienki z tegorocznej kolekcji , sama skusilam sie ta cena i kupilam .