duża sala

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
dzwoniłam do róznych restauracji hoteli itd.. i trochę sie przeraziłam cenami, więc zastanawiam się nad wynajęciem tylko sali i zorganizowaniem reszty we własnym zakresie

czy ktoś moze mi polecić sale na jakieś 200 osób

dzieki za info i uciekam do pracy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: duża sala

Sprawdzałaś salę w Łęgowie "Hotel pod lipami"? www.hotel.pod-lipami.com.pl
Sala u góry jest duża

Oni chyba nie wynajmuja tylko sali...................tylko robia wesela.Musisz sie dowiedziec

Tak zgadzam się. Samej sali nie sądzę aby wypożyczyli. Przepraszam nie doczytałam

Tak zgadzam się. Samej sali nie sądzę aby wypożyczyli. Przepraszam nie doczytałam

witam,ja byłam ostatnio na weselu w ta sobote,moge polecic ci sale,piekna na duza ilosc gosci,bardzo przejrzysta,pieknie udekorowana,jesli chodzi o krzeselka i stoliki to nowiutkie,wygodne:)zastawa i sztucce tez nie ma zastrzezen,wszystko w kompleciku,sala nazywa sie Kłosówka i miejscowosc Kłosowo,25 km od gdanskaAnna1 napisał(a):

>

hey*znam super salę,nowo otwartą więc jeszcze trochę wolnych terminów .A jest naprawde duuuużżża,przestronna,przepięknie urządzona.Można wynająć samą salę z zapleczem kuchennym.Z takich większych poza miastem w uroczej i spokojnej okolicy to sala "Tereska"jest najnowsza i chyba największa,bo sala w Kłosowie jest mniejsza od niej!!!Już niedługo będzie jej strona w necie.
Warto się skontaktowac i zobaczyć to cudo!!!
nr.tel.676-11-58/693-534-604 SZEMUD (ok.20-30km z trójmiasta)
Polecam serdecznie Agusia***

ja polecam sale w Bolszewie na ul. Polnej, 200 osób spokojnie tam wejdzie, duża kuchnia i sala w ogóle ekstra, właściciele nazywają się Buchna

macie racje w "Hotelu pod lipami" nie wynajmują sali i jeszcze nie mają takiej duzej sali jaka potrzebuje

mają otworzyć nową salę we wrześniu, ale tego na 100% mi nie gwarantują