Trafiłam do Agnes z polecenia, ze spotkania z p. Hanią na dobór sukni byłam bardzo zadowolona, wiele propozycji, zapewnienie różnorodności dodatków, kompleskowej obsługi itd.
Tyle tylko, że ze słownością salon kuleje. Trzeba było dzwonić i się upominać. Co mnie zdumiało:
1) zmieniające się panie przy mierzeniu, odcinające się od wcześniejszych ustaleń,
2) na przymiarkach w tygodniu przemęczone panie (obsługa w sobotę to jakby inna jakość)
3) brak inicjatywy (podpowiedź, sugestia dopiero po zadaniu konkretnego pytania)
4) dające się odczuć wrażenie, że jestem jedną z wielu klientek, kórych mają "na pęczki", choć niemałe pięniądze tam zostawiłam
5) gł.- brak słowności (nie dotrzymują słowa, trzeba się upominać o realizację ustaleń, bo: ktoś zapomniał, nie przekazał, ktoś się pomylił)
Konkluzja: zrobiłam tam zakup bo czasu nie miałam na zmianę, nie jestem szczęśliwa, że znalazłam się w takiej podbrakowej sytuacji, ale nikomu Agnes nie polecam!
Jestem pod wrażeniem wyrafinowania i nastawienia wyłacznie na kasę w czasach sporego popytu na kiecki ślubne. Pani Haniu - chyba jakość usług w Agnes bardzo niekorzystnie zmieniła się w ciągu ostatnich kilku lat!