obsługa na zerowym poziomie (1) ostatnio miałam przyjemność wraz ze znajomymi na byciu w salonie w gdyni przy... katarzyna praca to pasja (1) Witam, właśnie odebrałam swoją suknię ...nic dodać i nic ująć! Spełnienie... Joanna To jest to! (2) Jeżeli zastanawiacie się dokąd wybrać się w poszukiwaniu tej najważniejszej... Kasia
Cudownie ! Polecam ! (2) Polecam BARDZO ! Sukienka szyta na mnie przeszła moje oczekiwania cuuuudowna... Paula warto! (1) Wczoraj odebrałam już gotową sukienkę. W salonie Agnes miałam 3 spotkania.... Ala Salon Agnes - Bardzo polecam! (2) W związku z przyszłą uroczystością ślubu i wesela razem z narzeczonym... Kasia serdecznie polecam :) (2) Poszukiwania sukienki były długie ,ale na szczęście trafiłam na salon Agnes.... Anita Agnes (2) W ostatnich dniach zwiedziłam osiem salonów sukien ślubnych w Gdyni i... M Agnes model 14108 - świetna i wygodna suknia (1) Witam, oceniam model sukni podany powyżej. 10 października odbyło się nasze... Mrs. W. Serdecznie polecam! (1) Salon Agnes był drugim w którym przymierzałam suknie. Miałam swoją wizję w... Gabriela Bardzo polecam :-) (1) Był to salon, w którym znalazłam dla siebie od razu kilka sukienek, obsługa... Kasia Bardzo dobry salon Sukien Ślubny w Gdyni (1) Byłam w sobotę obejrzeć i przymierzać suknie. Jestem mile zaskoczona dużym... Karolina najadłam się stresu (1) Od początku. Kiedy zadzwoniłam pierwszy raz i mówię że chce wybrać suknię, a... Ola Polecam Z całego serca ! (1) Dzisiaj poraz pierwszy mierzyłam Suknie ślubne w Agnes i byłam bardzo... Ania Polecam!:) (1) Polecam skorzystanie z usług salonu Agnes. Profesjonalne podejście do... Karolina Serdecznie polecam (2) Gdy weszłam do salonu "z bomby" przywitała mnie pani Alicja. Okazało się, że... Patrycja Polecam! (2) Z całego serca polecam salon AGNES ze względu na profesjonalną i przemiłą... ZONK Salon na 6 ;) (1) Byłam w kilku gdyńskich salonach mody ślubnej i wybrałam suknię od Agnes.... Marika i Wojtek polecam! (2) Suknie z super jakościowego materiału i solidnie wykonane. Na miejscu do... Magda Niepolecam (1) Pani kierownik ma obojętne podejście do klienta. Zadowolenie klienta ma... Robert