Agnes - czas się pakować (1) Pracownicy tej firmy nie mogę o niczym zdecydować bez wiedzy i zgody... muzbox Lidka (1) Serdecznie polecam salon Agnes w Gdyni. Sukienki w salonie są piękne ale... Lidka jak tak można traktować klienta? (2) Nie polecam ze względu na olewacki stosunek do Klienta. Nie są elastyczni,... Ewka
zadowolona (1) Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Pani poświęciła nam dużo więcej czasu... doljoresa Jestem bardzo zadowolona (1) Salon poleciła mi znajoma, mówiąc, że można się ubrać "od stóp do głów".... ola do poprawy (1) suknia ładna, szyta NA MIARĘ i tylko tyle, bo została źle dopasowana, w... stukrotka duży niesmak i rozczarowanie (1) Trafiłam do Agnes z polecenia, ze spotkania z p. Hanią na dobór sukni byłam... rozczarowana Ervaring met Salon Agnes/Opinia o Salonie Agnes (1) In juni 2010 heb ik bij deze salon de trouwpak voor mijn toekomstige man... Izabela Polecam (1) Bardzo miła obsługa. Pomimo tego, że byłem w salonie kupić jedynie kamizelkę,... Grzegorz AJ Wrzesień 2009 (1) Witam serdecznie. Polecam każdej zagubionej i niezdecydowanej przyszłej... Aneta BEZNADZIEJA, DNO, ŻENADA (2) ..... kto tam był chociaż raz - na pewno nie wróci. Ja udałam się tam wczoraj... Monika REWELACJA (1) REWELACJA!!! W tym salonie każda kobieta poczuje się jak księżniczka!!! Magda rewelacja (1) Zamówiłam w tym salonie suknię w lutym. Byłam dwa razy. Raz wstępny wybór,... Karolina Świetny salon (1) Polecam ten salon, w porównaniu do innych bardzo duży wybór nie tylko sukni... Justa wszystko na 1 piętrze (1) "Byłam w Agnes wraz z przyjaciółką. Wybór sukien słubnych był ogromny z... Efka POLECAM!!!!! (1) POLECAM!!!!! Marta NAJLEPSZY SALON (1) jak dla mnie najbardziej profesjonalny salon. przede wszystkim duzo miejsca,... ami nie polecam (1) W Agnes kupowałam garnitur dla Męża. obsługa była żenująca!! Praktycznie w... K.K. Kasia - opinia (1) Korzystałam z usług Salonu Agnes w zeszłym roku, i byłam bardzo zadowolona,... Kasia źle (1) Kiedy ja tam weszłam w poszukiwaniu sukni na swój ślub zostałam bardzo... a