Agnes - nic dodać, nic ująć ! (2) Polecam ten salon, każdej, nawet najbardziej zagubionej pannie młodej. Po... Marta Profesjonalizm i niesamowita atmosfera :) (1) Jestem zachwycona salonem,asortymentem oraz obsługą :) Pani Alicja dobrała mi... Milena dla nie majacych czasu (2) Witam wszystkich przyszłych :).Jesli nie masz czasu ani ochoty na bieganie po... Karol
Super salon. (2) Byłam chyba we wszystkich możliwych salonach w Trójmieście aż wreszcie... Alicja jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi (2) Witam, dziś odwiedziłam salon Agnes. Był to kolejny dzień moich poszukiwań... Justyna Panowie polecam (2) Witam.Byłem w salonie i kupilem jedyny w swoim rodzaju garnitur.Wygladam jak... Dzidek Fantastycznie (2) Mieszkam za granica i duzym problemem byl przyjazd do Polski kilka razy.Bez... Angelika Tam trzeba pojechać ! (3) Hej Panie, pojechałam do salonu Agnes i napiszę krótko: baaaaaaaardzo piękne... Dagmara Przemiła obsługa (2) Jestem zaskoczona. Jaki wybór sukien. Duże przymierzalnie, duże lustra i... Jula SUPER (2) wybrałem się z narzeczona po sukienkę, a wyszedłem z garniturem.Ekstra fasony... Darek Zaskoczona (1) Nie wiem kto projektuje te suknie ale są genialnie! Trochę zaskoczyła mnie... Dominika ciekawa oferta i swietna obsluga (1) Oferta tego sklepu wydaje mi sie ciekawa, i dobrze zaprezentowana. Pani... EmilaN piękny salon (1) Piękny salon,po remoncie jestem oczarowana.Suknię mierzyłam pierwszy raz w... Magdalena jestem oczarowana (1) Witam odwiedziłam niedawno salon agnes i jestem oczarowana,pieknymi sukniami... Mirka bardzo kiepska obsługa (1) W 2011 roku byłam w salonie Agnes na przymiarkach sukni. Trafiłam wtedy na... Zawiedziona klientka zawiedzeni (1) Witam Przyszlismy za pierwszym razem mierzylem 2 garnitury o tych samych... kamil tragiczna obsluga (1) TRAAGICZNA OBSLUGA!!!! zarówno przed przybyciem do tego salony jak i po niej... Ola swietna obsługa polecam (2) polecam salon Agnes.przemila obsługa,profesjonalna i zawsze usmiechnieta a co... joanna Polecam!! (1) Suknie ślubną wybierałam na 9 miesięcy przed ślubem. Zostałam profesjonalnie... Magda Przyszłam w szampańskim humorze, wyszłam rozczarowana (1) Byłam w salonie 3 krotnie : pierwsza wizyta :zauroczenie: Świetny wystój,... Kocio