TRAAGICZNA OBSLUGA!!!!
zarówno przed przybyciem do tego salony jak i po niej bylam w innych salonach i NIGDZIE indziej obsluga nie byla gorsza! Kobieta byla zmeczona o 10 rano, wkladajac kazda suknie wzdychala jakby jej sie nic nie chcialo. suknie spadaly ze mnie, pani nie chciala mnie spiac - bo ponoc klamy sie nie beda trzymaly... (wiec po co sa? - w innych salonach jednak robiono z nich uzytek). Kobieta nawet nie przytrzymala mi na chwile sukni blizej przy ciele, tak zebym mogla zobaczyc fason sukni i powiedziala zebym sobie.... wyobrazila jak bedzie wygladac po dopasowaniu:PPPPPPP Ogolnie zenada. JEDNA suknia nawte mi sie spodobala ale czegos mi w niej brakowalo - zapytalam o jakies pomysly na dodtakowe zdobienia - pani na to ze skoro ja nie moprafie sobie wyobrazic jak bedzie wygladala suknia po dopasowaniu to mi nie bedzie nic sugerowac:PPPP
kobieta NICCCC sama z siebie nie zaproponowala , nawet pomimo prosb o np pokazenie mi jakies sukni w konkretnym typie...
ogolnie strata czasu i w zadnym innym odiwedzanym salonie nie soptkalam sie z taka opryskliwa obsluga
nie polecam, szkoda czasu!