Idealny salon sukien ślubnych (1) Zdecydowanie najlepszy salon dla klientek poszukujących dobrych jakościowo,... AGnieszka Or.Ka - opinia (2) Salon Agnes był trzecim, który odwiedziłam w czasie poszukiwania sukni... Or.Ka salon na 5 :) (2) serdecznie pozdrawiam panią Monikę, która pomogła mi wybrać swoją wymarzoną... Weronika
Rewelacja (1) Trafilam do Pani Sabiny, pelne zrozumienie i nikt mi niczego nie wciskal na... Marta Dziękuję :) (1) Witam Chciałam bardzo serdecznie podziękować Pani Izabeli, za pomoc i... karolina Polecam! (2) Piękny salon, ogromny wybór sukien i dodatków. Przebieralnie duże,... Monika ... (2) Panie potrąciły nam 200 zł kaucji za organzę (miała ok. 10 cm przedarcie... Karolina Jak wybierać sukienke to w Agnes z p.Anitą (2) Pewnego dnia postanowiłam odwiedzić salon Agnes z racji tego że wielkimi... Alicja nie polecam (2) Niestety bardzo zawiodłam się na obsłudze salonu Agnes. Na początku, kiedy... Joanna Polecam salon Agnes :) (2) W salonie znajduje się bardzo duży wybór sukni, więc każda przyszłą panna... Amira Zdecydowanie najlepszy salon w Trójmieście. (1) Chciałam polecić salon sukien ślubnych Agnes w Gdyni. Odwiedziłam kilka... Agata Bak Ola Mancewicz - opinia (2) Dzisiaj złożyłam zamówienie w sklepie, p. Alicja jest super profesjonalistką... Ola Mancewicz Gorąco polecam :)! (1) Oglądałam suknie w wielu salonach i w wielu miastach i zazwyczaj nawet nie... T. Polecam!!!! (1) Dzisiaj był ten dzień w którym zamówiłam swoją wymarzoną suknię na ten... Agnieszka Salon na 6 :) (2) Salon godny polecenia. Duży wybór sukien, na pewno każdy coś znajdzie dla... Przyszła Panna Młoda Gorąco polecam (2) Ostatnio miałem przyjemność zakupić garnitur po raz pierwszy od dłuższego... Krystian Salon Agnes Gdynia - polecam (2) Również zdecydowałam się na zakup sukni ślubnej w salonie Agnes w Gdyni.... Aga agnes - opinia (2) Na początku nie obyło się bez małych stresów ale całe szczęście, że przy... agnes suknia moich marzen (2) W Agnes, zamówiłam suknię taką jaką zawsze chciałam mieć.Prostą skromną , ale... Basia Szczerze polecam! (2) Wczoraj odebrałam swoją suknie, jestem nietypowej budowy, więc suknie miałam... Ania