dwie świadkowe

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
W kwestii świadków do ślubu: czy mogą być dwie świadkowe - kobitki ?
Wiem że przeważnie świadkami są mężczyzna i kobieta, czasami zdarza się, że jest dwóch facetów. A czy ktoś widział dwie kobitki, bądź wie coś na ten temat? buziaki słodkie i całe przemoknięte ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dwie świadkowe

Ja nie widziałam :/

ja tez bede miala dwie swiadkowe:) siostre i szwagierke:)i sie nie przejmuje. ksiadz nie mial nic przeciwko i zespol tez juz poinformowany (to w razie czego jakby jakies zabawy ze swiadkami chcieli robic). I nie jest to dla nas problem.najwyzej nie beda ze soba tanczyc:D

pozdrawiam
flo

hurra!!! dzięki flo :) czyli będą dwi babki: moja psiapsióła i narzyczonego siostra bliźniaczka :))))))!! w naszej rodzince cierpimy na niedobór facetów.

Witaj!! Ja byłam kiedyś jako świadek mojej przyjaciółki a jej mężą była siostra. Powiem szczerze że lepiej jak świadkami jest mężczyza i kobieta, można się fajnie razem bawic i korzystać z różnych zabaw. Jezeli mozesz to zmienic to polecam wymiane jednego ze śwadków na mężczyzne!!!

Misia, no właśnie niebardzo :) ja nie mam rodzeństwa, kuzynki same babki, narzyczony ma siostry :) a szukac jakiegoś kuzyna "10'ta woda po kisielu" którego się na oczy nie widziało z 10 lat to trochę dziwnie ;)
no ok, zrobimy casting na świadka .... hi hi hi