dworek na błotach - opinie w kwestii menu

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
kto miał tam wesele?
podzielcie się opinią na temat jedzenia i ilości na stołach...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dworek na błotach - opinie w kwestii menu

Witam, byłam na tam na 3 weselach. Rewelacji nie ma:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Agnieszka, a moglabys napisac cos wiecej? Ile bylo jedzenia, jakie menu wybrali mlodzi panstwo?

niestety potwierdzam, jedzenie jest niesmaczne, niedoprawione... duzo bylo jakiejs leguminy, ja bylam glodna, ratowal mnie jedynie kacik wiejski ze smalcem i ogorkami...

Kwestia gustu, zawsze będzie ktoś niezadowolony, widocznie osoby wypowiadające się wyżej nie były nigdy na weselach w hotelach, z takich wesel można wyjść głodnym, ale Dworek na Błotach mogę z czystym serce polecić, byłam tam jadłam i bawiłam się świetnie. Miejsce bardzo ładne.

Ja akurat bylam ostatnio na duzej liczbie wesel, w przeroznych miejscach. Owszem Dworek na blotach jest piekny i jest tam super atmosfera ale warto postarac sie o innego kucharza jesli chce sie tam miec wesele. Mowie to obiektywnie, nie mam w tym zadnego interesu. Jedzenia nie bylo malo, ale nie bylo smaczne, a jak jest niedobre to wiadomo ze mozna byc glodnym...

bzdura totalna.
czytaliśmy to forum, a mamy tam wesele w przyszłym roku w lipcu i naprawde się obawialiśmy, ale pojechaliśmy tam z rodzicami niespodziewanie bez zapowiedzi w sobote w czasie wesela i powiedzieliśmy państwu stenecel że są takie opinie i poprosiliśmy o sprubowanie jedzenia. przynieśli nam pełne półmiski tego co wystawiali na wesele i powiem tak: było przepyszne, doprawione i bardzo ładne. i uspokajam innych którzy czytaja te niesłuszne opinie że jedzenie jest bardzo dobre i bez obaw można czekać na swoje wesele.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

To jedzenie zapłacone przez parę która ma wesele jest rozdawane tzw.degustatorom z ich półmisków?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam , może Pan będzie mógł potwierdzić opinie o jedzeniu juz po swoim weselu :) tak jak Pan napisał po przeczytaniu opinii mozna się zniechęcić do tego miejsca

z góry dziękuje

Witam
Byliśmy dwa razy w Dworku na Błotach jako obsługa fotograficzna oraz filmowa. Jedzenie było jak najbardziej dobre. Goście z tego co widzieliśmy też nie narzekali, a zadowolenie pary młodej jedynie to potwierdziło. Aby nasza wypowiedź stała się bardziej wiarygodna zamieszczamy link do teledysku, który przygotowaliśmy będąc własnie w tym miejscu: http://www.2style.pl/galeria_filmowanie_slubow.php

Być może na innych weselach było inne jedzenie i osoby, które się wypowiedziały powyżej mają inne doświadczenia.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Aha i jest to filmik zatytułowany "teledysk ślubny - lipdub" (aktualnie jako pierwszy na liście).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

po dłuższym czasie nieobecności na forum wracam z chęcia podzielenia ise opinią o Dworku na Błotach.
potwierdzam tylko że jedzenia było dużo i było pyszne, a wesele wyprawione było znakomicie i tylko ise utwierdzam ciągle w tym że na forach piszą głównie ludzie niezadowoleni
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam ostatnio na weselu i mogę polecić :)

Jedzenia było dużo i było bardzo dobre.
Troche nie doswiadczona obsługa (kelnerki) ale nie było aż tak źle:)

ogolnie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ps. tylko zamiast perfum polecam spryskac się Raidem na komary....

Była ich cała masa...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

witam,
mieliśmy tam wesele w tym roku we wrześniu,
na weselu mieliśmy: wiejski stół i stół rybny i powiem że był to strzał w 10kę.
poza tym jedzenia było dużo a nawet za dużo, tyle zostało że nie wiedzieliśmy co z tym zrobić, a co najważniejsze wszystkie dania były przepyszne, ładnie udekorowane i podane zarówno na weselu jak i na poprawinach (nie było rozpaćkanych półmisków)

Piszę to z dwóch powodów:
1) aby podziękować Państwo Stencel za cudowne wesele
2) aby rozwiać wątpliwości potencjalnych klientów co do jakości jedzenia

Pozdrawiamy i dziękujemy
Monika i Zbyszek

P.S.
Mają już ASFALT i dojazd jest cudowny!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już za niedługo będziemy mieli rocznicę naszego Wesela.
Chętnie pamięcią wracamy do tamtych chwil spędzonych w Dworku na Błotach u Państwa Stencel. Do tej pory my i goście wspominamy wesele, przepyszne jedzenie, którego było multum oraz piękny ogród.

Naprawdę dziękujemy za przygotowanie naszej uroczystości lepiej niż chcieliśmy.
Serdecznie pozdrawiamy p. Leszka i jego żonę Weronikę.

niedługo u was zawitamy

Witamy wszystkich.
Mieliśmy wesele w dworku dwa lata temu i byliśmy bardzo zadowoleni organizacja i jedzeniem. W tym roku byliśmy na zabawie karnawałowej i oprócz tego ze zabawa była super to jedzenie było kapitalne. Polska dobra kuchnia. Serdecznie dziękujemy za nasze wesele i tegoroczna zabawę.

Byliśmy w Dworku na weselu miesiąc temu i idziemy ponownie we wrześniu.
Jedzenia było mnóstwo i na prawdę pyszne! Przepiękne miejsce!
Dodatkowo Był stół wiejski, stół rybny, fontanna z owocami (dla dzieci strzał w 10)

Inne tematy z forum

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...