rodzice

Temat dostępny też na forum: Wesele
Jestem ciekawa co sądzicei na temat powiedzenia o zaręczynach Rodzicom. Jka to zrobic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rodzice

Ja zareczylam sie w Pradze, na moscie a rodzicom wyslalam kartke z pozdrowieniami i podpis Agnieszka z narzeczonym
Troche nie przypadlo im to do gustu, ale ja bawilam sie swietnie i bylo i jest cudownie.

.

,

Ja też mam taki problem!

Ja też mam taki problem!

nie rozumiem ,jaki problem macie.No chyba , ze zaręczacie sie z kryminalistą albo macie po 17 lat.Ja z moim pierwszym narzeczonym zaręczyłam się poza domem i po wszystkim powiedziałam rodzicom.Nie byli zachwceni , ale przyjęli to do wiadomości bez komentarzy.Ponieważ nie akceptowali mojego wyboru wzięli na przeczekanie i sprawa sama sie rozwiązała.Po paru tygodniach odeszłam od niego.Facet jednak był pomyłką.Rodzice mieli rację.Tamto stało się 4 lata temu.miałam 26 lat i myślałam,że wiem co robię.W kwietniu wychodzę za mąż za księcia z bajki.Warto było czekać do 30 tki.Tym razem akceptacja ze strony rodziny była pełna , jest to wbrew pozorom BARDZO WAŻNE ,szczególnie jeśli ma się mieszkać pod jednym dachem.Pozdrawiam i odwagi ,jeżeli jesteście pewni swoich wyborów

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...