dzidek

Dojechales? Czy zasypalo? A moze jeszcze jedziesz?
Ojejku to juz 17h ! *)*)*********)))))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic Dobrego

Jak to nic nie ma? To Bieszczad TEŻ już nie ma? Nie wierzę! 0 Wydaje mi się jednak, że rozumiem. Miałem kiedyś podobne odczucia, czy też raczej punkt widzenia na świat. Tylko, że wtedy byłem młodszy o połowę niż Ty teraz. Zmieniło mi się nie tyle z wiekiem, co przez kontakt z innymi (czytaj odpowiednimi) ludzmi. Więc do cholllery nie myśl, że jesteś już za stara!

ale...

jaaaaa ale mam zwalke.....siedze tutaj sam w pracy mocno zciachany.....uf.....

SZKOLNI OSZUSCI

'Oświata-Lingwista' Nadbałtyckie Centrum Edukacji sp. z o.o.
80-107 Gdańsk, Malczewskiego 51 tel. 302-11-39
- LUDZIE UWAZAJCIE TA SZKOLA UCZY OSZUKIWAC JESLI CHCECIE PLACIC ZA NIC TO ZAPISZCIE SIE DO TEJ SZKOLY ONA WYSKUBIE OD WAS OSTATNI GROSZ - TO TYPOWI ZLODZIEJE - ZAMIAST UCZXYC KRADNA I OSZUKUJA - PATRZCIE CO PODPISUJECIE
BO TO WREDNE SZUJE I GNOJE

Święta,święta....

i po...
yezuuuuuu, jaki bałagan,
sprzątanie,
pustki w portfelu....
to dołujące
ale wspomnienia są wspaniałe!!!
Całuję wszystkich

Wakagi

ostrzegam, ze jestem dosc wybredna ;))... i bardza lubie dania egzotyczne... hihi
czekam na konkrety, pozdrawiam cieplutko

Kwindul

:))))))))

Ifka

wiesz dlaczego sie nie podpisalem? moze ktos ciekawy czyta nasze wypociny. ktos ciekawy czyjejs krzywdy - na przyklad dziennikarze krwiozerczy, ktorzy powinni zajmowac sie calkiem czym innym niz wyszukiwaniem sensacji i wyolbrzymianiem jej - ja podalem suche fakty - a to ze mam do niektorych rzeczy dostep z innych zrodel niz tradycyjne Agencje nie tylko prasowe to nie moja wina. Zapewne nigdy bys o czyms takim nie uslyszala od nikogo innego - nawet jeslibys interesowala sie polityka, krwiozerczymi mordami, albo zwykla ludzka glupota.
odwzajemniam pozdrowienia - niestetyanonim

Loser

wyimaginowany front - haha
widziales co sie dzieje w Argentynie? Niedlugo zobaczysz to na wlasne oczy w Polszcze. Tak tak.

niestetyanonim

Atma, Kiwdul, Mixer

macie racje. Jak nie ma to nie ma. Znikam.

szczotka

masz szczoteczkę do zębów czy to jakieś postępy zobowiązania? potwierdzam wtorek niewiadomy życz tacie wszystkiego naj... a stroje na przedstawienie dostaniemy z teatr
KOCHAM ANIA

tutututu

boję się gdy tak ciężko oddychasz w nocy i Twoje ręce nie oplatają mnie ściśle
boję się że nie obudzisz się rano i nie uśmiechniesz
boję się myśleć o Tobie by nie rozpętać nieszczęść wokół nas

AniaB

Plagiat-niestetyanonim

Młodzieńcze, cieszę się, że tyle w Tobie energii i wiary. Nie jestem dziennikarzem. Nie poluję na sensację. Nie "dogryzłeś " mi tym textem...
Twardo stoję na nogach, nie bujam w obłokach. Próbuję po prostu żyć z godnością, zarobić na utrzymanie swoje i moich dziewczynek!
Życie Cię nauczy, że nie ma litości...Nie ma sprawiedliwości...A miłość prawdziwa i szczera jest jedna - tylko do własnych dzieci...
Może to trochę dołujące...

Dorośnij a zrozumiesz...
Cisz się tym co masz i dalej podniecaj się swoimi hasłami ideologicznymi. Może znajdziesz sobie podobnych ludzi, którzy będą marzyli o tm, że swoim krzykiem coś zdziałają...
Pozdrawiam Cię
Ps. Stronka 3-city chodzi tragicznie wolno...

KARNAWAŁ

CO Z KARNAWAŁEM???

plagiat

tacy jak ty powinni pracować nonstop - bo gdy nie będą to mogą przez przypadek w wolnym czasie dziecko spłodzić i wtedy nastepne takie głupie się urodzi pozdrawiam

plagiat

przecież ty nie rozumiesz co sie do ciebie tu pisze
:):):):):):):):):):) --- eh -- poproś kogoś by pomyślał za ciebie zanim tu napiszesz bo tobie samemu nie idzie najlepiej - i tak jak Ifcia pisze dorośnij

Ifcia

Współczuję Ci szczerze, skoro całym swym dotychczasowym życiem doszłaś do wniosku, że nie ma w nim litości, sprawiedliwości ani miłości innej, niż do dzieci. Życie jest takie, jakie je sami projektujemy na zewnątrz, i wcale nie musi być dla Plagiata takie, jakie jest dla CIebie. Tylko od niego to zależy, jakie będzie jego życie :)

Atmo

Atmo, Atmusiu jesteś strasznie miła i fajna (stare HP?)
ale Ifka ma racje, niestety tak jest - dżungla , bo nią jest życie , ma swoje prawa socjologiczno-biologiczno-zoologiczne . One są drapieżne a czasem krwiożercze i nic na to nie poradzisz ani Ty , ani My , ani ktokolwiek inny, . Pozdrowienia serdeczne

Ifko

!!!!!!!!!! :) no no .......... Zaskoczony

nic Dobrego

No to juz Cie tu nie ma!!!
Paszła won!!

Ameno

Co u Ciebie , jesteś strasznie zapracowana czy , , , , , , ,
i juz nie masz czasu. ???? :))))

:I

Właśnie o tym pisałam...
Życie to ja...
to to, co tworzę...jeśli chcę..
czasem tylko egzystuję,
jeśli mam odwagę robię więcej (ale czy warto niszczyć dziecięcy piękny świat....)
Czy to tak ciężko zrozumieć?
Wiem, że nie rozumiecie...

for M**A K*****A

...całuję calutką, przytulam, myślę, martwię się o Ciebie, tęsknię, kocham i pragnę ponad wszystko być z Tobą... jestem pewien że tak będzie... uważaj na siebie i nie martw się o mnie cały czas jestem i będę z Tobą...
jeszcze raz ściskam i całuję
i na stojąco też

ONI

Mixer-jeśli to Ty pisałeś tych parę zdań sprzed doby to...to żałuję , że ja z kolei napisałem o tym- abyś pisał dalej(!!!)....Ale może czegoś niezbyt zrozumiałem w tym anonsie do NICDOBREGO?...Taką mam właśnie nadzieję...
Ryoko-napisz coś więcej, a może lepiej odbiorę Twoje uśmiechy...Trzymaj się cieplutko Malutka...
NICDOBREGO-tak szybko wyszłaś z tej pracy, że nie zdążyłem z Tobą pomówić...A ja się po prostu zagapiłem...na Małysza...Dobrze , ze mnie już możesz odnaleźć...dobrze...
Nie będę się dzisiaj rozpisywał....mam zainstalowany nowy system i muszę jeszcze sporo utraconych programów zainstalować...Dlatego-niektórzy powinni się cieszyć...a INNI-byćMoże-żałować...ale nadejdzie czas...Czas nadejdzie...

ONI

A poza tym...mam dzisiaj urodziny...
******dobrej NOCY-śpijcie ...śpijcie bezpiecznie...

Ż.W. KOCHANA(!!!)...

Boże...jak bardzo Cię KOCHAM Drobinko...tak ogromnie...
...tak smutno...

Nowy dzień :)

Zielono mi...choć szaro za oknem :)

5...

A za oknem dzis znow 5th element

Ifcia

pozostane przy swoich klockach lego w takim razie
jeszcze kiedys o mnie uslyszycie

Loser

dziecko wojny - uwazaj na to co piszesz, czasami mozesz sprawic ze ktos do kogo zaadresowales swoj tekst bardzo chetnie by cie potraktowal tak jak kolumb potraktowal jajko.

Kiwdul NNeb

Wszystkiego dobrego, urodzinowego tortu jak stół
i morza słodkości i wódkości (a co tam oceanu) składa ........kobieta mocarna hi hi

...

Zaskoczony, oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu .Lubię
ludzi myślacych , rozumiejacych siebie i i to co ich otacza.

...

nie ale naprawdeee...

KNebb

No właśnie, źle zrozumiałeś
Atma pisałado niej: Przeciez nie kcesz, by o Tobie zapomniano - inaczej bys sie nie odzywala.
Widać, że kobita niezdecydowana, aby podjąć właściwą decyzję, no nie. Jak na zachęty ona odpowiada:Jak nie ma to nie ma. Znikam. to uderzam z drugiej strony. wsio

Teodora Kanciapka

Babciu, to Ty jeszcze żyjesz? Przecież wysłałem do Ciebie wilka! Pewnie znowu spił się po drodze tanim winem.!!!Żeby w kraju bezprawia nie można było znaleźć jednego porządnego mordercy. Ehh

Mixer

I Tobie w Nowym Roku składam życzenia :
-- oczekuj od losu wszystkiego w nadchodzącym roku
--oprócz .....rozumu , ..... bo na to, jak widać, za późno :(

Plagiat

Ja do Ciebie nic nie mam !
Zacząłeś tą dyskusję, szanuję Ciebie i Twoje zdanie.
To, iż nazwałam Cię "młodzieńcem" napewno nie powinno byc odebrane przez obraźliwie :)
Każdy ma swoje poglądy i nie zawsze Ci "starsi" myślą dojrzalej...
Pozdrawiam Cię

T. Kańciapka

Bo widzisz, z rozumem to jest tak, że można go u kogoś dojrzeć, o ile samemu jest się w miarę rozumnym.
A i jeszcze "Jak cię widzą, tak cię piszą", - najczęściej nie ma to związku z prawdziwą rzeczywistością.
Dziekuje za zyczenia. :)

Mixer

Napisałeś całkiem całkiem .............hm , hm ...........
- może nie jest zapóźno ???? :)
pozdrowienia

Kiwdul NNeb

witam....rzeczywiscie przeoczylam...dawno tio bylo?pobawie sie w archiwiste jesli mi podpowiesz...
ja taka zagubiona w tym htmlu...

......

Wiem dobrze kto ! Uwazam na siebie, ale i tak bede sie martwila o Ciebie ! *********)))))))))))))

ONI

MIXER-no właśnie nie pasowała mi ta wypowiedź do Ciebie...Dlatego miałem nadzieję...I nie myliłem się na całe szczęście....
WICHEREK-a gdzie się było wcześniej?no przecież w "Gratce"!Boże...Wicherku...zbiorę dla Ciebie odrobinę marchewki i jeszcze jakichś warzywek-to na pamięć...
Teodoro Kańciapko-jak miło znowu czytać Twoje teksty...tylko powróć do Swego wyluzowania...Dobrze?Fajnie, że jesteś...
NICDOBREGOdzięki za życzenia...
****** Nie będę dzisiaj pisał zbyt dużo...a wręcz kończę....Wstaję niedługo-mam wachtę!Dzięki, że czytaliście...Napiszę jutro! Cześć WAM!!!

KNebb..el

O.K.

Wer

Stare HP, tak. Kiedyś dawno jako Timetraveller, teraz - Atma.
Ty?
Dla mnie życie nie jest dzunglą, jak dla Was. Jest w nim nieopisane piękno i sens. Nic nie dzieje sie bez przyczyny i bez celu. We wszechświecie panuje doskonała harmonia, kosmiczne prawo. Ja jestem w stanie poradzić na to, o czym Ty napisałeś. Jeśli nie ja, to kto? Jeśli nie teraz, to kiedy? Czyż w moim życiu mogłaby być miłość, gdybym JA nią nie była? Czy mogłaby być litość, gdybym JA sama nie miała litości? Czy mogłaby być sprawiedliwość, gdybym to ja nie była sprawiedliwa? Więc jeśli piszesz, że życie jest pełne drapieżnych praw - takie jest ono dla CIebie, bo tak je postrzegasz.
Wiele osób po prostu wstrzeliwuje się w rolę ofiary i zwala wszystko na SYSTEM panujący na świecie zapominając, albo nie uświadamiając sobie prostego faktu, że oni sami kreują swoją rzeczywistość. Czy tak trudno to zrozumieć? Tak trudno wziąć odpowiedzialność za swoje własne życie i przestać narzekać na wszyzstko dookoła?
Pozdrovienia słoneczne :)
Życzę więcej optymizmu!

Atma

Upraszczasz ?
Może ... nie ...
Nie jestem ofiarą, nikt nie lubi być ofiarą (lub kreować się na nią...)
Takie jest Twoje rozumienie, ja je szanuję.
Właśnie tu jest "istota" sprawy - każdy widzi życie i sposób na nie po swojemu. Jeśli ktoś je widzi inaczej - bardziej pesymistycznie, to wcale nie znaczy, że jest przegrany... może po prostu broni w ten sposób siebie lub osoby które kocha?
Powiem Ci, że dobrze , iż właśnie tak widzisz świat...
obyś tak zawsze myślała, życzę Ci byś nigdy nie straciła nadziei :)
Pozdrawiam serdecznie

ONI

....śmieszne z tym kneblem...ale nie dzisiaj...

ATMA

upraszczasz, tylko troche, ale jednak

Atmo

Czytając Twój text miałem wrażenie , że patrzę na śliczna dziewczynę - miniaturkę z chińskiej porcelany .
O taką należy dbać , chuchać , podziwiać , polerować :) , - niech błyszczy i lśni . Niestety , to urocze zjawisko jest kruche i byle wstrząs może je zniszczyć . A okruchy trudno się skleja i sprzedaje . Życzę Ci abyś zdobyła solidną męską "półkę i klosz ", który ochroni Cię przed wichrami świata . Inaczej szczególnie ciężko Ci będzie walczyć o byt , blask Twój zblednie , kosmos oddali się i.....zostanie wpis o którym mówisz .
--- A ja ? ---- Ja jestem realistą a nie optymista i na pewno nie ofiarą . Mam się dobrze a los mam "we własnych rękach" . I możesz mi wierzyć nie narzekam. Ale to nie zwalnia mnie z umiejętności myślenia , rozumienia i działania w otaczającym świecie . Mnie naprawdę niełatwo potłuc , czego i Tobie , bujająca w słodkich obłokach , delikatna miniaturko - życzę
zamyślony

wrrrr

nie lubie Jurka Owsiaka

ob

burek owsik to pedofil

Wer

:)
Niech moc bedzie z nami...
hihihi
Twardzieluuuuuuuu ;)

List Otwarty

Czemu tu tak mało piszecie?

Już zapomniałam o Tobie Mule
Nie wiem - ostatnio jakoś ponuro tu,
trzeba to rozruszać
Joru-Byczku.....
daj czadu
Całuski

nudy

Idę spać
dlaczego już nie piszecie???
a mi .......
zielono

mnie bardziej..

....zielono :)))))

...a mi jest

raczej szaro i ponuro
tak jakoś
dziwnie
...

tomeks

-Powiedz, czemu na swiecie, tak szybko plyna dni?
Zawsze ktos za kims teskni i zawsze ktos o kims sni.
Dlaczego szczescie zawsze ucieka, choc blisko zdaje sie byc, czy czlowiek ma zawsze czekac i nadzieja zyc?

moje "O"

........całuję, tulę, i bardzo KOCHAM......... i na stojąco też...

Ifko

Północne delikatne pozdrowienia ;)

wer?

:))))

... ;{

Nic dla Ciebie nie znaczę
-to o wiele mniej niż bym chciała
Ty wiesz, że za jeden uśmiech
wszystko bym Tobie oddała

Ale nie chcesz nic ode mnie
unikasz wszelkiego w moja stronę kroku
Nie dzwonisz, nie pytasz
odwracasz głowę, by nie spotkać mego wzroku

Nie mów, że jedynie brać umiesz
- dałeś mi już wiele:
cipłe słowa, miłe chwile
wiarę w miłość, w szczęście, także różne cele

Jedną prośbę mam do Ciebie:
nie odbieraj mi tych podarunków, nie przekreślaj miłych wspomnień
Twych uśmiechów i niewinnych pocałunków

Niech zostaną w moim sercu
wraz z tą smutną świadomością,
Że marzenia, choć tak piękne
nie stana się rzeczywistością

-dedykuję wszystkim nieszczęśliwie zakochanym i nierozumianym...

hmmmmmmmm..

Wiem kto! To pewne jak w banku*********)))))))))))

szczęście nadane
nawet przypadkiem
jest i będzie
nawet jeśli
gaśnie w myśli
pamięta i
tęskni
również.
jeszcze
tylko chwila...
moment...

Góry

Niedługo jadę do Zakopanego na skoki i tak sobie przegladam książki o górach, bo juz nie moge się doczekać. I znalazłem cytat Jana Długosza - wybitnego taternika i alpinisty uważam warty zamieszczenia na HP.

'' Bardzo często w trakcie rozmowy zadawano mi pytanie: , , I po co wy chodzicie w te góry?'' Pytanie to prawie zawsze pozostawało bez odpowiedzi. Nie dlatego, że sam nie miałem sprecyzowanego zdania, wprost przeciwnie. Nie odpowiadałem głownie w poczuciu bezsilności i bezcelowości dyskusji z ludźmi o zupełnie innym światopoglądzie.
Żeby ukochac smak górskich łazęg, trzeba zrezygnować z wielu wygód i przyzwyczajeń. Mało tego - wiele utartych i w życiu codziennym zupełnie pewnych pojęć trzeba przewartościować. Być człowiekiem gór to bardzo cenny, ale i też niezwykle kosztowny przywilej.
ALE NIE ŻAŁUJCIE NAS, PUKAJĄCY SIĘ PALCEM W CZOŁO LUDZIE TRZEŹWI I ROZSĄDNI. My też mamy, może troche inne niz wy, ale nie mniej strzeżone chwile szczęścia. Nie możemy wam wytłumaczyćpo co chodzimy w góry, bo nigdy nie czuliściecałym nieludzkozmeczonym ciałem radości ujrzeniapo długiej drodze światełek schroniska. Nie widzieliście niezwykłych zjawisk przyrody, tak przedziwnej i tak zmiennejjak chyba nigdzie na świecie. Wszystkie odcienie wschodów i zachodów słońca, długie smugi przenikające przez okienka w chmurach promieni znaczące plamy na ciemnych skałach, postrzepione cumulusy burzowe, czarny ołów nawałnic, a nawet szare, beznadziejne deszczowe chmury. Nirealne niuanse, półtony i flażalety oświetleń w różnych porach dnia i rokuzapędziłyby w kozi róg niejednego surrealistę. Oceany mgieł, niebo przed halnym i delikatny, przeźroczysty błękit upalnego lata.
Nie widzieliście rzeźb natury zakutych w fantastyczne kształty, przy których bledną najwspanialsze wytwory ludzkiego dłuta. Nie przeżywaliście wreszcie jedynych w swoim rodzaju chwil zwycięstwa nad skałą, nad przyrodą, nad własna słabością, kiedy po kilku godzinach czy dniach, pokonawszy zmęcenie, strach, deszcz, śnieg, czy mróz, zdobywszy nieznane, stajemy na wpół żywi, ale jakże szczęśliwi na szczycie..."

rozmarzony
p.s.Lilian Ty zrozumiesz to chyba najlepiej :)
pozdrowionka dla wszystkich

Wakagi

alez dla niektorych (prawie) zawsze mam czas, pomomo nawalu pracy :)))
bede jutro ok. 18, nawet jakbys nie mogl przyjsc - podaj termin (tylko nie czwartek!)
pozdrawiam bardzo milutko, i czekam na to danie niezwykle oryginalne...

Wakagi

argh???? nie wprowadzil mojej wypowiedzi??? w kazdym razie jeszcze raz pisze, ze bede jutro ok. 18, gdybys
nie mogl przyjsc - podaj inny termin, oprocz czwartku. I pamietaj o obiecanej potrawie! :)))
pozdrawiam cieplo,

takinumok rof ym yramok dne atszer

zb tamet ubat. ew evah now ym yramok. shit krarapedyh this. ym eman si Łafar Szoknilk. Mangeż!

Jazz

Dla wszystkich co kochaja Jazz zapraszam na polska strone:
http://www.nottwo.com/

Atma's reply

Ifcia
Uważasz, że upraszczam, rozmowa tu polega na wymianie kilku zdań. Nie będę przecież w HP xiążki pisać, bo to nie jest na to miejsce. Każdy z Was upraszcza przedstwaiając tu swoje spojrzenie. Z pewnością do wszystkiego można by dokleić wiele więcej.
Co do ofiary - wyobraź sobie, że chyba jednak są tacy , co lubią się na nie kreować, a wielu podświadomie odgrywa takie role. mi samej niestety parę lat zajęło mi nauczenie się, że na siłę nie da się nikomu pomóc, ani niczego wyjaśnić, jeśli dana osoba sama nie chce pewnych rzeczy zrozumieć, jeśli nie jest otwarta na inne spojrzenie, bo tak bardzo qrczowo wręcz 3ma się swojej roli w życiu i ustalonych przez siebie schematów.
Nie twierdzę, że pesymiści są przegrani, tak na prawdę nikt nie jest przegrany. Każdy przerabia takie lekcje, jakie sam sobie wybrał.
Możesz mi jednak wyjaśnić, przed czym Twój pesymizm broni Ciebie i osoby, które kochasz??
za życzenia CI bardzo dziękuję - moja nadzieja/pewność nie zostanie utracona, zbyt wiele mam dowodów na to, że nie jest ona daremna. Życzę, aby w Tobie się jej więcej obudziło :)

visioner
Gratuluję elokwencji! Zadziwiłeś mnie... ;))

Wer
Zapewniam Cię, że nie jestem miniaturką (w dowodzie mam wpisane: wzrost średni ;) ) i na pewno nie z porcelany. Takie jest jedynie Twoje wrażenie, którego z resztą nikt Ci nie broni. Nie 3eba na mnie chuchać i nie jestem krucha, byle wstrząs? Oj, Wer... Miałam w życiu parę porządnych wstrząsów - nie zniszczyły mnie. Wiesz, każda przeszkoda, którą pokonujemy nas wzmacnia. Z każdego kolejnego doświadczenia wychodzę silniejsza i z coraz mocniejszą wiarą, że mój ogląd na świat jest właśnie taki, jaki kcę, by był.
To smutne, że nie wierzysz, że kobieta potrafi sama sobie w życiu doskonale poradzić i twierdzisz, że bez męskiego wsparcia jej blask zblednie. Z pewnością jednak masz powody, by tak uważać. Wiesz, do tej pory niestety tak bywało, że to ja stanowiłam wsparcie dla tych "silniejszych" przedstawicieli naszej społeczności. Ja nie muszę walczyć o byt, Wer. To chyba główna różnica między nami. Ja wiem, że JESTEM i nie muszę o to walczyć. Większość z Was uważa, że 3eba walczyć, że życie jest jednym wielkim zmaganiem... Moje życie nie jest zmaganiem, ponieważ ja go takim nie czynię. Moje życie jest ciągłą nauką i rozwojem. To wszystko (nie zrozum mnie źle - nie jestem "ustawiona", nie mam kupy szmalu i nie mam wszystkiego zapewnionego i podanego na tacy).
To miło, że jesteś kowalem swojego losu i nie narzekasz. O to chyba chodzi, czyż nie? Sugerujesz jednak, że ja uważam się za zwolnioną z myślenia, rozumienia i działania w moim świecie? Wer, życzę Ci, byś się nigdy bardziej nie pomylił! Nie bujam w obłokach - ja je ściągam na Ziemię :) Cieszę się, że przyczyniłam się do Twego zamyślenia :)

Gorące pozdrowienia dla wszystkich :)

Owsiak to idiota

Cała WOSP to banda złodei i naciągaczy Owsiaka powinni zabić a orkiestre zlikwidować
to jest moje zdanie i nie komentować tego matoły

Taaaaaaaaa

Nie legalizować niczego zdelegalizować wszystko
wprowadzić godzinę policyją o 15.30.

do Słoneczka mojego

KOCHAM CIę NAD ŻYCIE I NIE PRZESTANę
szczotki nie kupuj umów się ze mną i połaź po mieście

Twoja abiania

ATMA

;))
Elokwencji mi nie brakuje (inaczej byloby zle z moja kariera ;))
Jak sama jednak napisalas, nie ma tu miejsca na wystarczajaco uargumentowane rozwiniecie wlasnych pogladow, lecz z drugiej strony chcialem zaznaczyc swoja opinie, stad moja lakonicznosc ;) Nie oznacza ona, ze neguje Twoj poglad, jedynie to, ze wg mnie jest on jedynie czescia calej prawdy, jedna z mozliwosci, niekoniecznie najdoskonalsza, zas wyglada jak uniwersalny plan na zycie.
Rzecz jasna pozdrawiam ;)

ech

nie lubie wymieniac pogladow poprzez medium nie dajace mozliwosci pelnego wyrazania emocji, ale...;)

Atma :)

Pesymizm mi pomaga...
chociażby w tym, że fajnie jest się mile zaskoczyć niż znów rozczarować.
No i racja ogółu...ciężko w kilku zdaniach wyrazić swoje myśli, obawy, uczucia...
Atma, inaczej jest gdy jesteś odpowiedzialna tylko za siebie. Tracisz (nadzieję) i zyskujesz (siłę) gdy Twoja odpowiedzialność zwiększa się... ale widzisz to kolejny temat rozprawki.
Staram się optymistycznie myśleć, ale pesymizm i walka będą zawsze przy mnie - ponieważ mam o co i kogo walczyć.
ps. Miło wspominam bezpieczne i "swawolne" czasy studenckie... też byłam optymistką, choć sama musiałam się utrzymywać.

Kwiatuszkowi...

...zasyłam tysiące tysięcy całusów, uścisków, pozdrowień, myśli swych - które mówią - KOCHAM KOCHAM KOCHAM... i nigdy Kochać nie przestanę - bo tak Kochać potrafimy tylko MY... i uważaj na siebie...
całuję i tulę... i na stojąco też

Daję znak życia

Dawno sie nie odzywałam, ale nadal pamiętam o HP i pozdrawiam

Ameno

Ok OK. do jutra , wreszcie sie znalazłaś :)))
pozdrowienia serdeczne

Mixer

Pewnie Ciebie rozczaruję, ale to jednak nie ja jestem autorką textu podpisanego jako Banitka.Sprawdziłam , bo zaciekawiło mnie Twoje pytanie.Cóż ktoś miał najwyrażniej fajnego sylwka.Ja zresztą też.Pozdrawiam,

Ameno

A juz myślałem , że ktoś Cię w jasyr jakiś uprowadził
i biegasz w tych no przeźroczystych pantalonach z czarczafem ... Swoją drogą ; ciekawe, ciekawe by było popatrzeć :))))

Agentka Jo

Też w ramionach ?????? !!!!!!! epidemia czy co ???

Pozdrawiam

Camoaski i pozdrowionka dla Was wszystkich

GRUZIN

spier....stąd Ty zadufany, przetrącony człowieku...Zniżyłem się do Twojego poziomu...Cholera z Tobą(!!!)...nigdy więcej juz tego nie zrobię...
Nie miejsce tutaj na takie wypowiedzi , choć to Hydepark...i nawet nie będę się silił pisać tego w html'u-bo niewarto...

Gruzin

i jeszcze w dodatku obrażasz nację GRUZINÓW...
Ty...

Atma

--- Taaak zamyśliłem się. Mgiełka wyobraźni , projekcja czasu ? - może.....
- Dziwne uczucie widzieć kogoś płynacego nieubłaganą trajektorią czasu , wiedząc , że niebawem jej tor przetnie się z dojrzałością . Punkt w którym pisane dużymi literami słowo JESTEM zmieni się w ONO JEST . Zmieniają się wtedy perspektywy , barwy uczuć , upojny kwiat przemieni się w owoc . - Gorące , upalne lato życia . Inne radości inne obawy , inne myslenie : ochronić przed burzą , walczyć , dać jak najwięcej......
........ zdążyć przed szronem . - Przeżyć intensywnie i barwnie wszystko co daje los .
--------------------------------------------------------------
-- To wszystko przed Tobą Nie-Miniaturko .
-- To nazywa się walką . I będziesz walczyć ........
bo alternatywą jest uschniety smutnie kwiat

Wakagi

przepraszam..... tym razem nie praca, niestety. Prosze, podaj termin. Naprawde chce sie spotkac - to w razie watpliwosci :)

Wakagi

trzeba patrzec na daty :))) mialam byc w poniedzialek, co prawda nie przyszlam, a dzisiaj... hm.... wpadne, bede ok.20 (powiedzmy 19.45-20)
rany, jak ja marze o urlopie @#@

rapshit

Rap jest do tak zwanej dupy....

Wer

co rusz mnie zadziwiasz...

Pozdrawiam

Ameno

Widze , że gonisz ostatkiem sił . Ameno moze to przełożymy na inny dzień . Nie chce aby to było kosztem twego zdrowia . Podaj inny dzień . tak będzie lepiej . pozdrawiam i czekam na odpowiedź

Ifka

czy to źle ???? :)

Wer

W bardzo pozytywnym tego słowa znaczeniu :)
buziak

Wakagi

argh.... jestem

Ameno

jak skoro Cie nie widzę

Ameno

czy cos sie stało ???

Ameno

????????????????????????????????????
?????????????????????????????????

Ameno

Moja wina , prawda , ze nie popatrzyłem na daty

jestem pod wrażeniem

byłem na wakacjach w Gdyni. jestem zauroczony. chciałbym tam jeszcze kiedys pojechać. pozdrawiam Sylwka , i miłą panią z knajpki "MANIANA"

Inne tematy z forum

Gdzie oddać ubrania? (3 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście oddam ubrania, nowe, męskie po zamknięciu sklepu?

Problem z głośnymi dziećmi sąsiadów (42 odpowiedzi)

Niedawno do mieszkania nade mną wprowadziło sie małżeństwo z dwojgiem bardzo hałaśliwych dzieci....

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (7 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...