dziwna sprawa???

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej!!!bardzo mnie dziwi i zastanawia jedna sprawa chciałem się dowiedzic czegoś bliżej może ktoś słyszał jakieś opinie na temat zespołu"Pstrong orkiestra" ??tymczasem już po kilku godzinach wszystkie moje wypowiedzi i posty są wykasowywane o co tu chodzi???czy to dla kogoś niewygodne czy co???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dziwna sprawa???

To dobrzy ludzie, drodzy ale na poziomie. Polecam. Piotr.

dziekuje bardzo a moze ktos coś jeszcze słyszał o nich???

Byłam w zeszłym roku na weselu, na którym owy zespół grał i mam mieszane uczucia. Poziom muzyczny ok, ale..... teksty: pan młody całuje pannę młodą aż po samą wątróbkę, lub teraz łapiemy się za jajka, jakieś lekko wulgarne przyśpiewki, to nie moje klimaty do dobrej zabawy. Z pewnych źródeł wiem, że teraz pan dowodzący zespołem robi z siebie gwiazdę i nawet na weselu drugiej koleżanki pomimo, że wziął pieniądze, na poprawiny wysłał zastępstwo, bo mu coś ważniejszego wypadło, poza tym zachowywali się tak, jakby goscie byli dla nich, a nie oni dla gości. Pozdrawiam

dziękuję bardzo a może ktoś jeszcze coś słyszał????

GRALI U MNIE NA WESELU W SIERPNIU/ ORKIESTRA SUPER/ PROWADZACY ROWNIEZ- MYSLE ZE WARTO- NIGDZIE SIE NIE REKLAMUJA ALE Z TEGO CO WIEM TO NA DLUGO PRZED .. TRZEBA SIE ZNIMI UMAWIAC
POZDRAWIAM

Hej Ann!!!
Dziękuję bardzo za odpowiedz a może możesz mi jeszcze napisać coś jeżli chodzi o repertuar??I jeszcze czy miałaś jedną czy dwie wokalistki???
I na co zwrócić uwagę??
Z góry dziękuję

Hej czy mozna uzyskac jakies namiary na ten zespół?

Pan Pstrong odkąd pamiętam ma swój własny (specyficzny) styl, mnie się on podoba, muzycznie jest na wysokim poziomie, świńskie przyśpiewki albo są albo ich nie ma - wszystko zależy na co się młodzi godzą przy podpisaniu umowy.