Piotr - ocena (1) Fajne miejsce z zaangażowaną i kreatywną kadrą. Zajęcia zawsze zgodnie z... Piotr O - ocena (1) Nie polecam, miejsce jest mało zadbane i brudne... O Ewa - opinia (1) dziecko zadowolone z zajęć, chętnie w nich uczestniczy, ogarnia język coraz... Ewa
Katarzyna - opinia (1) Super szkoła językowa, korzystam od wielu lat :) Katarzyna Danuta - opinia (1) Zajęcia dopasowewne do planu dziecka, dobra lokalizacja no i co najważniejsze... Danuta Ewa - opinia (1) Wysoka jakość nauczania, polecam Ewa Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły moja córka oprócz nauki angielskiego... Joanna Monika - opinia (1) Polecam serdecznie Monika Aneta - opinia (1) Kompetentni lektorzy, profesjonalne zajęcia w formie przystępnej dla... Aneta Emilia - opinia (1) Uczęszczałam już do wielu szkół, natomiast tylko eduCLUB spełnił moje... Emilia Dawid - opinia (1) Duża wiedza i cierpliwość do dzieci. Polecam serdecznie Dawid Monika - opinia (1) Polecam eduCLUB z całego serca. Pani Kasia uczy dzieci i młodzież w sposób... Monika Kuba - opinia (1) Bardzo dobra szkoła językowa. Pani Kasia bardzo miła i cierpliwa. Kuba Jakub - opinia (1) Ogromny poziom. Wspaniali ludzie. Duża dawka wiedzy. Spokój w tłumaczeniu.... Jakub Polecam - opinia (1) Profesjonalizm i dobre podejście do dzieci. Pani Kasia lubi swoją pracę i... Polecam Ola - opinia (1) Profesjonalnie i z pomysłem, syn był zachwycony pobytem na kursie wakacyjnym.... Ola Gorąco polecam (1) Pani Kasia wyprowadziła moje dzieci z poważnych tarapatów w szkolnym... K. Polecam (1) Pełen profesjonalizm, nauka języka angielskiego na wysokim poziomie.Praca z... Ewela