egzamin pord

juz 4 razy podchodzilam do egzaminu w pord i znowu nie zdalam . na pierwszych trzech egzaminach zzarl mnie stres jednak na egzaminatorow nie moglam nic zlego powiedziec do czasu mojego czwartego egzaminu gdzie mialam 'przyjemnosc' poznac pana Krzysztofa Nowaka. ten egzamin to byl horror od samego poczatku wszystko mu nie pasowalo, czepial sie o pitoly, polecenia wydawal na ostatnia chwile gdzie ledwo co zdazylam zrobic to co mi kazal. poprostu koszmar. Meczyl mnie 55 minut po czym przy kosciele(nie daleko PORDU) powiedzial ze nie stety nie zdalam. Widzialam jaka satysfakcje mial z tego bo nagle podczas wypisywania mi wyniku negatywnego zrobil sie bardzo sympatyczny. W uzasadnieniu napisal mi ze mialam cytuje- delikatnie nie prawidlowy tor jazdy podczas zmiany pasa ruchu. porazka! Nie napisze skargi TYLKO dlatego ze boje sie ze nastepnym razem moga mnie przez to oblac. Poprostu koszmar nie zycze nikomu zeby Pan Krzysztof go egzaminowal.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: egzamin pord

Egzaminatorzy nie powinni być ani mili ani nie mili , nie mogą wchodzić w dyskusje ani rozmawiać z Tobą o pogodzie :) Nie możesz tego poprostu olać? i wziąść się w garść i przygotować na kolejny egzamin. Też mogę powiedzieć , że poznałam różnych egzaminatorów i tych co większość piszę o nich "nie mili" . Wisiało mi to , nie zdałam to następnym razem zdam. Teraz to już w ogóle jak widzę egzaminy to tylko się uśmiecham i cieszę , że już mam to za sobą. Tak jak Ty wkrótce...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: egzamin pord

Strach paraliżuje, więc każda 'oblana' osoba boi się złożyć skargę, właśnie dlatego, że - jak sama napisałaś - boją się oblania na kolejnym egzaminie. To właśnie strach przed zmową i zemstą egzaminatorów jest ich 'pseudosiłą'. A moim zdaniem wszyscy, którzy wielokrotnie podchodzili do egzaminu w gdańskim pordzie i w końcu zdali pozytywnie - mniejsza o to, czy w Gdańsku czy gdzie indziej - powinni się skrzyknąć, zebrać razem i napisac skargę lub złożyć pozew zbiorowy przeciwko tej MAFII ... w kupie siła!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2