egzaminy w pord gdańsk
Masakra. Sami egzaminatorzy robią taką atmosferę, ze idzie się ja na ścięcie. Wprowadzają terror pyschiczny. Traktują ludzi jako debilów Jet to najbadziej sjkorumpowana grupa zawodowa. Egzaminator może oblać za wszystko, zależy to od jego widzimisię. Ciekaw jestem czy oni sami jeżdzą tak dobrze. Raczej wątpie. Wystarczy popatrzeć jak wyjeżdzają z parkingu. Masakra. Trzeba by rozpedzić to całe towarzystwo. Poziom ich wiedzy jest beznadziejny. Ja zdaje na zawodowe prawko i nie mogę zdać, bo czepiają się szczegółów. Mam na rozkładzie setki tysiące kilometrów. czyli potrafie jeżdzić, a tutaj nie mogę zdać. Ostatnio psęudo egzaminator - tylko szukał okazji do oblania. Pzyczepił się. że z późno zmieniłem pas - zmieniłem zaraz po jego poleceniu.
Ich wiedza i podejście do kursantów powoduje ogromny dla każdego stres. Ludzie przy nich czuja sie jak głupki, bo tak poniżają kursantów. A to jest karalne i grozi za to sprawa karna. Czy mamy odpowiadać na to samo. Wtedy to większość egzaminatorów będzie miała sprawę karną. Widać , że to dyrekcji PORD odpowiada. Zdanie za pierwszm czy drugim razem to jest tak samo jak wygranie w totka. Ale PORD ma to gdzieś, bo muszą sobie zarobić na premię i inne bzdury. Niech kursanci zdają sobie po 10 razy - i niech płacą. Bo my jestesmy najważniejsi - i jak chcesz mieć prawo jazdy musisz przejść przez piekło
Ich wiedza i podejście do kursantów powoduje ogromny dla każdego stres. Ludzie przy nich czuja sie jak głupki, bo tak poniżają kursantów. A to jest karalne i grozi za to sprawa karna. Czy mamy odpowiadać na to samo. Wtedy to większość egzaminatorów będzie miała sprawę karną. Widać , że to dyrekcji PORD odpowiada. Zdanie za pierwszm czy drugim razem to jest tak samo jak wygranie w totka. Ale PORD ma to gdzieś, bo muszą sobie zarobić na premię i inne bzdury. Niech kursanci zdają sobie po 10 razy - i niech płacą. Bo my jestesmy najważniejsi - i jak chcesz mieć prawo jazdy musisz przejść przez piekło