ekaRent

Wypożyczalnie samochodów

Gdynia, Batalionów Chłopskich 25

Rewelacja! (1) Po raz kolejny korzystam z usług firmy ekarent, samochód czyściutki,zadbany,... Edyta Pełen profesjonalizm! (1) Korzystam z usług firmy od dwóch lat i za każdym razem pełen profesjonalizm... Kamila W. Polecam wszystkim,bardzo miła obsługa... (1) ..nie pierwszy raz korzystam z oferty ekarent. Ostatnio jezdziłam reno megan,... Honcia P.
Gorąco polecam każdemu kto chce wynająć auto w Trójmieście (1) Wypożyczałem pierwszy raz ale na pewno wrócę. Obsługa bardzo miła sprawna i... Marek Z czystym sumieniem polecam (1) Do pana Karola można dzwonić i zawsze coś zaradzi. Wyjątkiem są sytuacje, gdy... Sebastian Polecam (1) W Ekarent wypożyczam samochód po raz kolejny i zawsze spotykam się z miłą... Seba Marek - opinia (1) Bardzo miła obsługa, organizacja na wysokim poziomie, auto nienagannie... Marek opinia (1) Miałem okazję korzystać już kilka razy z usług tej firmy i szczerze polecam.... Darek Profesjonalna usługa (1) Skorzystałem z usług firmy Ekarent Pana Karola - miła i profesjonalna usługa... Marcin Rewelacja !!! (1) Miła i profesjonalna obsługa, zamówiłem auto na ten sam dzień a obdzwoniłem... Marek