rekrutacja nabór do przedszkoli państowych na rok 2012/2013

witam zachęcam do pisania na temat rewkrutacji na sezon 2012/2013 do przedkoli jak coś wiecie dajcie znać
ja jestem z przymorza się chętnie poznam opinie na temat tutejszych przedszkoli
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rekrutacja nabór do przedszkoli państowych na rok 2012/2013

kurde - kartę zanieśliśmy wczoraj :] właśnie się zalogowałam i w dalszym ciągu mogę zmieniać dane :P nie mam takiego info jak Victoria - czyli jeszcze nasze zgłoszenie nie zostało potwierdzone?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Logujemy sie i wchodzimy w "Moje zgloszenie" i przy 1 kroku mam taka informacje:
Zgłoszenie zostało już zweryfikowane na podstawie dostarczonych dokumentów przez jednostkę pierwszego wyboru. W związku z tym nie ma możliwości modyfikacji danych.
W przypadku konieczności zmiany danych prosimy o kontakt z jednostką pierwszego wyboru.

W statystyce. Jesteśmy tylko jedni na razie zapisani do grupy i po dostarczeniu dokumentów system zmienił na zweryfikowany. Pani dyrektor również powiedziała że zgłoszenie zostało zweryfikowane.

gdzie to widzicie?

my wczoraj znieśliśmy kartę :] bardzo sympatyczna Pani Dyrektor oprowadziła nas po sali dla 3-latków (a właściwie Gabrysia - wszystko Mu pokazała), zobaczyliśmy łazienkę itp. :] i na koniec Młody zmienił zdanie - że jednak chce tam chodzić ;) (wcześniej na pytanie Pani Dyrektor odpowiedział, że nie - chociaż w domu chciał)

no to napiszcie gdzie taka informacja się znajduje
?;)

Nasze też już zweryfikowane

skąd wiesz, że masz zweryfikowane swoje zgłoszenie? :P

ja tez sie logowalam i juz mam zweryfikowane zgloszenie:)

U mnie wszystko ok :)

rano logowałam się.

Czy mozecie sie zalogowac? Rejestrowałam dziecko wczoraj, dzisiaj chcialam cos poprawic i nie moge sie zalogowac. U was dziala?

ale i tak na dzień dobry musisz wyskoczyć z 600zł + wyżywienie... :P

moja Mama nie pamięta, żeby były jakieś problemy z miejscem w przedszkolu w czasie, gdy musiała mnie zapisać :]
nie wiem czy wszędzie mieszkańcy sami budowali przedszkola? bo u nas dosłownie, własnoręcznie budowali. w ramach godzin społecznych.
później moje przedszkole zamknęli, stało puste kilka lat i zrobili prywatną szkołę :]

a miejsc dla przedszkolaków brakuje...

wpisowe 300 płaci się tylko raz, a potem płaci się tylko czesne 300+wyżywienie 9,50/dzień. Przynajmniej tak jest w przedszkolu bursztynowy kompas.

To samo, co 30 lat temu jak mówi moja matka. Wtedy także w czarnym PRL`u trzeba było kombinować aby dostać się do wybranego przedszkola. Nic się nie zmieniło!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

popatrzyłam sobie na oferty prywatnych przedszkoli to idzie sie załamać, bo około 900 to ja nie mam żeby miesięcznie i jeszcze jakieś 300-400 wpisowego....

Witam jak mozna sie zarejestrować żeby pózniej przy składaniu wniosku mozna było sie zalogować?

dokładnie mój syn w zeszłym roku nie dostał się też do 3 -latów a w tym roku chciałam go oddac do przedszkola nr 84 na morenie i co skucha bo w tym przedszkolu w tym roku nie przyjmują do czterolatków,to jakaś paranoja...no ale przedszkola odkąd jest z nimi problem czyli od paru lat ciągle budzą emocje oraz dyskusje,trzeba niestety się z tym pogodzić,że jest jak jest i tyle,ja w zeszłym roku się denerwowałam tym wszystkim a w tym postanowiłam,że co ma być to będzie.Obserwuje ten wątek od dłuższego czasu i powiem szczerze,że same się nakręcacie...Reszte pozostawiam bez komentarza bo ja mówi przysłowie uderz w stół a nożyce się odezwą.Wszystkim starającym się w tym roku do przedszkoli życzę duuuuuuużo szcześcia:-))

Jakie to wszystko jest chore z tymi przedszkolami państwowymi. W zeszłym roku mój syn trzylatek nie dostał się do przedszkola a w tym roku nie ma grup dla czterolatków w tych przedszkolach, które wybraliśmy. Przecież nie będę go woziła daleko od domu to też kosztuje.

ja pierdyle, nawet już chciałam zamknąć mordę bo bez sensu tłumaczenie ;)

nie, nie napisałam, że NIE pracuje, i ZAŁATWIĆ zaświadczenie musi każdy z nas .. pójść do kadr i to zrobić.. ZAŁATWIĆ ...
ewentualnie się ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

witajcie
wiecie patrzylam na te statystyki i diszlam do wniosku że w gdansku nikt prawie nieposylam jak narazie 5 i 6 latkow do przedszkola bo w większości w statystykach jest 0 lub max 3 dzieci
no chyba że przez kontynuacje sie zakwalifikowały
narazie w moich typach jest oblęzenie przynajmniej 2 osoby na 1 miejsce. zobaczymy

Inne tematy z forum

Coś dziwnego..? Kilka czarnych włosów u dziecka (blondynki).. (32 odpowiedzi)

Dzisiaj zauważyłam u córki kilka włosów czarnych.. jakieś 10 (?) a jest naturalną jasną...

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

Przedszkole 43 Jantarek Gdynia (3 odpowiedzi)

Witam, drogie mamy czy kogoś pociecha uczęszcza do przedszkola nr 43 "Jantarek ? Jeśli tak to czy...