Przedszkole 43 Jantarek Gdynia

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam, drogie mamy czy kogoś pociecha uczęszcza do przedszkola nr 43 "Jantarek ? Jeśli tak to czy Wasze dzieci zgłaszają, że panie krzyczą lub podnoszą na nie głos ? Lub macie jakieś inne zastrzeżenia do pracy placówki ? Będę wdzięczna za odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przedszkole 43 Jantarek Gdynia

Mieliśmy tam syna dwa lata temu, dziecko często mówiło, że pani krzyczała, dodatkowo często słyszałam, że gdy czegoś potrzebował mówiła, że nie ma czasu. Gdy rozmawiałam z wychowawcami otrzymywałam odpowiedź, że dzieci jest 20 a nie jedno. Ja wszystko rozumiem, ale z karty nauczyciela jasno wynika, że podnoszenie głosu na dzieci lub krzyk jest niedopuszczalny. Radziła bym porozmawiać z dyrekcją, lub jeśli to nie przyniesie skutki udać się wyżej ze skarga.

Re: Przedszkole 43 Jantarek Gdynia

Osobiście mi dziecko się nie skarżyło, ale sam nie raz przychodząc po dziecko słyszałem, że Panie zwracają się do nich dość nieuprzejmym tonem i podniesionym głosem. W internecie jest mało opinii, ale ogólna opinia jest słaba tego przedszkola

Inne tematy z forum

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (32 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

Jak dojechać do LuxMedu w Gdańsku? (3 odpowiedzi)

Podano mi adres Al. Zwycięstwa 49. Będę jechać kolejką i jak wysiądę na Stoczni do będzie ok? I...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (33 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...