relacja

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
z poradnictwa rodzinnego na morenie.....ale sie usmialam..kobitka baardzo oniesmielona a my? o mal nie parsknelismy smiechem jak powiedziala ze w naturze człowieka lezy ssanie....( chodzilo o piers matki) .hahaha glupie skojarzenia w ustach tej pani brzmialo to niezwykle zabawnie..poza tym to panowala czesto glucha i krepujaca cisza ale tej pani nie chodzi o to zeby z nia rozmawiac..ma wykute na pamiec regolki, wykresiki z 78 roku..przynajmniej sie posmiac mozna ale dopiero po wyjsciu..az mnie brzuch boli...od smiania

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: relacja

a dowiedziałas sie czegoś nowego? użytecznego?

wiesz nowego to nie bo pani mowila ze w antykoncepcji hormonalnej co pol roku robi sie miesieczna przerwe ( to bylo 100 lat temu ) ale dowiedzialam sie ze po wojnie aborcja była dozwolona!!!

hahahahahahahaha, no to faktycznie, przygotowanie do życia w rodzinie :P

Ja z takich poradniczych hitów, to dowiedziałam sie, że kobiety stosujące antykoncepcje mają MACICE JAK BRUKIEW !!!! Nawet nie próbujcie wyobrazić sobie miny mojego męża, jak to usłyszał hihihhi

hahaha, noo, to super...

macica jak brukiew - a to dobre :)))

my mamy jutro poradnictwo:/

noo było jeszcze o tych cudownych ośrodkach na zachodzie dla homoseksualistów, co po dwuletniej kuracji zdrowieją i zakładają rodzinę, ale przy tej macicy to pikuś.

oto brukiew:
image

to teraz wyobraźcie sobie tę macicę...;D

buahahaha..to widze ze u nas nudno bylo...ale z tym instynkem do ssania to wypaliła..haha

ech, jeszcze raz:
http://img246.imageshack.us/my.php?image=brukiewhb6.jpg

mój małzonek niemalże na wsi wychowany więc się dziwie, ze jeszcze nie stracił na mnei ochoty po tym tekscie hihihi

bueheh... macie jeszcze wiecej takich "perelek"?
poradnictwo dopiero przede mna;D ale juz widze ze zapowiada sie wspaniale;)))

up dla Karci

dzięki agu :-)

dała Wam pieczątki czy podpisy?
Ile siedzieliście?

Byliśmy z narzeczonym wczoraj pierwszy raz i udało nam się od razu zrobić 2 spotkania :-))

A dla Sylwuńki specjalnie kolejna "perełka": pani powiedziała, że "temperaturę mierzy się w pochwie, w odbycie lub w ustach pod językiem - to dla dziewic" :-))

Dobrze, że w tym momencie patrzałam skupiona na nią, bo jakbym spojrzała się na mojego narzeczonego w lewo, to bym wybuchnęła, bo on podobno ledwo się powstrzymał :-)

a my byliśmy wczoraj na pordanictwie i było naprawdę super:))przemiła babka, rozgadalismy się i zamiast godziny siedzieliśmy prawie dwie:))opowiadała trochę o NPR, a potem to już gadaliśmy o wszystkim jak ze "starą" koleżanką:)

agu a w jakiej salce byliście?

Ta babka mówiła mi, że w salce na 1 piętrze :-/
pytanie w której ...

My dowiedzielismy sie, ze dzieki stosowaniu kalendarzyka jako srodka antykoncepcyjnego, mozna np. pojsc do kina lub porozmawiac ze soba w te dni kiedy nie mozna sie kochac. Bo w inne sie chyba nie rozmawia....

gosia dobre :)))))

moja babka od poradnictwa wmawiaa nam, ze pod wpywem antykoncepcji hormonalnej tworzą się jakieś wady u dzieci, ze stosowanie piguek przed ciążą je powoduje

A nasza mowila jeszcze ze tabletki antykoncepcyjne pelnia rowniez role wczesnoporonnych.

Matko boska .,..

prawda jest taka, że każdy mówi co innego
mogliby wszyscy jedną wersję utworzyć i wtedy nam o tym mówić, hehe

agu: a nie mowilam, ze bedzie ok.
Ja mam cos lepszego niz Wy odnośnie poradnictwa: ja się tak wczułam w orle, gadałam to co babka chciała usłyszeć (pewnie jak wszyscy) ale...zaproponowała mi, żebym objęła jej miejsce, bo one idzie na emeryturę. A ja jestem taką wspaniałą osobą, uczuciową i rozumiejącą ludzi. Nigdy bym nikogo nie chciała uczyć kalendarzyka..hehe Fajnie co? Taką byłam pilną uczennicą moje Panie :-)

a my jeszcze usłyszeliśmy, że stosowanie antykoncepcji to MORDERSTWO

to chyba wszyscy słyszą :-)

I jest to dość ciekawa teoria, nie uważasz? Zważywszy, że przy niektórych metodach to zapłodnienia wogóle nie dochodzi :-)

słyszałam już o nie jednym takim przypadku, że nawet zalecano niektórym kobietom stosowanie tabletek aby później po odstawieniu, mogły zajść w ciąże...mojego kolegi przyszła żona właśnie wtaki sposób urodziła zdrowego synka

gosiu mi ta pani tez zaproponowala czy nie chce prowadzic hahaha bo ona ma tak duzo ludzi..a jaka byla przerazona jak na wyjsciu jej podziekowalismy i ja powiedzialam ze bede polecac znajomym..hahaha ale mialam ubaw.." nie nie nie prosze was nie polecajcie, ja mam tak duzo pracy"...hahahah

ciekawe czy te babki wiedzą, ze 70% osób wychodzących z poradnictwa pęka za smiechu :-)

Inne tematy z forum

Bieganie zimą (21 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

Gdzie kupić mieszkanie?? (38 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...