Dzieńdobry jeżeli wogulę dzień do rzeczy szukam pszytulanki emu podkreślam emu a nie emo:) jeżeli kto wie gdzie morzna dostać proszę o link pozdrawiam;D
To ja może wyjaśnię. Link dotyczy twojej pisowni a nie przytulanki. Widać że nie dość że nie umiesz pisać to ironii także nie jesteś w stanie rozpoznać.
pozdruf psa widać kumaty w pszeciwieństwie do emu w ogule lubie psy z długą sierściciom bo te najmilsze jako pszytulanki i nie warzne rze sierść zostaje bo pies tak ma i musi zostawać sierść ale te z krutkimi włosami terz są fajnebo nie zostawiają sierści hociarz lubię sierść bo mienka i sie pszytulić mozna w odule ulie psy i ludzi terz
uff..
Staram się pisac i mówic poprawnie. Nie jest to jakiś hedoniczny wsyiłek.
Po prostu: staram się.
Zalezy mi na tym abym był zrozumiały.
Natomiast - jak widze pisownię jak "emu" to mnie targa qrwica.
Nie wem - może jestem niedzisiejszy. Ale taka ignorancja językowa jest dla mnie niepojęta.
Dopiero teraz to zauważyłem i się nieźle ubawiłem.
Oczywiście wysiłek miał byc "heroiczny"
Ciekawe, co dr Freud powiedziałby na takie "przepalcowanie"?
myślę że zainteresowałby się też moim bakłażanem.
Swoją drogą, jest taka fotka, która jest w mojej głowie sprzęgnięta z Freudem. Zawsze kiedy o nim mowa, to mi się przypomina, ZUPEŁNIE NIE WIEM DLACZEGO :))
Oto ona:
to ja może jaśniej ,mam 10 lat i z tym nożem to nie za bardzo mi się podoba .Wiec wytłumacze jeśćli ktoś nie wie o co chodzi to niech nie pisze głupstw ,a zobaczy pierwszą zakładkę.