Dziewczyny macie namiary na jakiegos w miare dobrego endokrynologa, z bardzo krotkim terminem oczekiwania na wizyte? Oczywiscie prywatnie, bo na NFZ to wiem jakie sa kolejki...
Ja zaczelam chodzic do Krystyny Sucheckiej-Rachoń, podobno dobra. Ma tez dobre opinie w jakims rankingu lekarzy.
Polecono mi ją, jak zadzwoniłam do gabinetu dr. Mizan-Gross- bo ta jest podobno najlepsza, ale niestety nie przyjmuje juz nowych pacjentów.
U Rachoń byłam dopiero na jednej wizycie.
Wizyta kosztuje 120zl. Energiczna pani w srednim wieku, robi dobre wrażenie, a jak będzie zwynikami zobaczymy.
Moja mama nie odbiera, ale jej endokrynolog jest podobno dobra.Wiem,ze pracuje w szpitalu na Zaspie,a mama jezdzi do niej na NFZ do Bojana (to za Chwaszczynem) bo w 3-miescie sa dluzsze kolejki.
Mam numer tel do rejestracji, bo kiedys tam dzwonilam 58 350 86 34.
A tu link http://www.przychodniabojano.pl/poradnie.html -jest tam nazwisko pani doktor. Jezdzila do niej tez moja kolezanka, leczyc tarczyce,bo nie mogla zajsc w ciaze i sie udalo. Sprawdz dlugosc kolejek-moze faktycznie sa krotkie.
W Gdyni - można się umówić na bieżąco (zapisy są zawsze tego samego dnia ) w Spółdzielni Lekarskiej. Przyjmuje tam m.in. doktor Cerazy Bejger - polecam :)
Dobrychh endokrynologow znajdziesz w ednomedzie na subislawa
(zabianka). ja chodze tam do dr Anny babbińskiej ale do niej czeka sie 3 mies. przyjmuje tez w gda gł niedaleko mlyna. ale przychodnia endomed jest zalaozona gł przez endokrynologow i wszyscy sa dobrzy. wizyta kosztuje 120zl.
hop,
odgrzewam watek, bo nie dotarlam jeszcze do zadnego endokrynologa, a od lipca mam abonament medyczny na Swissmed, Luxmed, Etermed, Invicte i kilka innych (Endomed niestety nie), wiec moze jakiegos lekarza z tych placowek mozecie polecic, niezaleznie od terminow oczekiwania, bo na abonament bede miala znacznie szybciej niz "z biegu"???
ja chodze do K. Sucheckiej - Rachoń na nfz jest swietna ale ma tulu pacjentow ze nawet bedac jej pacjentka w styczniu nie moglam sie juz zarejestrowac bo do konca roku nie bylo juz miejsc ;/ i zawsze chodze do niej wtedy kiedy kazala i wpycham sie w kolejke mowiac ze nie ma rejestracji i zawsze przyjmuje :)