Profesjonalnie (1) Profesjonalistka w każdym calu a przede wszystkim cały niezbędny sprzęt... WR rewelacja! (1) robione bylo wyrywanie zeba. pani doktor bardzo mila. zna sie na rzeczy,bo... r Usunięcię zęba ósmego (1) Witam. Dziś skorzystałem z usług Estetic Dental w zakresie usunięcia zęba... Juhas
protetyka w mistrzowskim wykonaniu (1) Zdecydowalam sie na licowki u dr z polecenia mojej kolezanki i jestem teraz... Jola swietna dentystka (1) Witam, trafiłem do tego gabinetu z polecenia znajomego i tak jak zapewniał ja... Arek POLECAM ten gabinet (1) Musialam się zglosić na wyrwanie dolnej ósemki, która boleła strasznie i... Magda SUPER POLECAM WSZYSTKIM (1) Witam .robilam u dr korony cerkonowe na gorze i dole czyli calkowity remont... Anna essential - opinia (1) Chodzę do pani doktor od paru lat zawsze kiedy mam problem z zębami,i za... essential Pni Dortor Super wsztstkim polecam (1) W dniu wczorajszym Pani Doktor usunęła mi 4 zęby w tym jedną Ósemkę. Od... Piotr profesjonalność i fachowość (1) dla mnie super - ceny i atmosfera a przede wszystkim zostałem przyjęty z dnia... klient fachowość (1) leczyłam dwa zęby kanałowo pod mikroskopem bo zagiete korzenie , wszystko... Magda NIE POLECAM (2) Stomatolog mało rozmowna, przyjmuje i pracuje w pośpiechu ,nie objaśnia... pacjentka SZCZERZE ODRADZAM ! (5) Dentystka posiada za małe doświadczenie,za to za dużą pewność siebie.Jest... pacj. polecam (1) leczyłam w esteticdental zęby i usuwałam ósemkę i wszystko super, choć bałam... ania w nie polecam , a nawet szczerze odradzam i ostrzegam!!!!! (1) Wizyta u pani Gibas ( czy ma wogóle prawo wykonywania zawodu???) to wizyta... beatus W końcu trafiłem na dobrego dentystę (1) Do tej pory max. 2 razy chodziłem do tego samego dentysty – zawsze coś... Marcin Profesonalnie i życzliwie!!!! (1) Pani doktor ma zyczliwe i profesjonalne poodejście do pacjenta, gabinet... Magda NIE POLECAM!!!!!!! (1) Nie polecam tej Pani, nie dość,że naciąga, każda wizyta kończyła się słono... ja GORĄCO POLECAM (1) świetnie wyposażony gabinet,przemiła obsługa, indywidualne podejście do... Marcin z Sopotu wybielanie (1) wybielałam sobię zęby metodą z lampą w 1 godzinę- efekt super zęby... Julia