eva - opinia

Ich hasło przewodnie to chyba jakaś kpina !!! Obrzydliwa pizza- zwykła miękka buła z żółtym serem !! Piza to powinna być w standardzie z mozarella. Taka pizza może by mi smokawała po tygodniowej głodówce bądz 15 lat temu za małolata. Jadałam równięz dzisiaj zapiekane tortille - kolejne danie porażka po którym miałam okropny rozstroj żołądka !! Ogólnie nie polecam, żałosne miejsce z okropnym (...) jedzeniem !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: eva - opinia

Się znasz kobieto pozdrawiamy ludzi znających się na niczym, ja tam jadam dobry rok i jeszcze nigdy się nie zawiodłem, a sam lata pracowalem w gastronomii, tak więc wszystkich co się nie znają i nie mają do czego się przyczepić serdecznie pozdrawiam...

Polecam pizze z biedronki na pewno będzie smakowała -zamawiam od jakiegoś czasu i mało kto robi takie dobre pizze.

Maruda.

zatem pozdrawiam jak widać- wielkich smakoszy i znawców pizzy - brawo !!! , dobrze ze są ludzie, których podniebienie tak prosto zaspokoić ....

i podkreślam że kurczak w tortilli był nieświeży !!!w tym dniu nie jadłam nic podejrzanego ani w domu ani w żadnym innym miejscu.... tylko w Da Grasso

Jadam tam tortille od dawna i jakoś nigdy mi nic nie było ( a zamawiam ją dość często). Widzę, że z tego co Pani pisze, to chyba powinna Pani zacząć sie stołować w Mariocie.