Da grassa- zamenchofa gdynia (1) Zamówiłam pizzę przez telefon Myślałam że się na nim dobrej pizzy z dużą... Agnieszka Najlepszy lokal w okolicy (1) Bardzo podoba mi się nowy wystrój, a pizza jak zawsze pycha. Mariola Na pewno nie na lato! (1) Pizzę zawsze mieli dobrą ale obsługa trochę olewająca - weszłam do lokalu,... kika
Urodziny (1) Organizowalismy urodziny w da grasso dla 10 osob. Zamawialismy 6 pizz i... Daria Polecam! (1) Witam, zwykle nie wystawiam opnii w internecie. Jestem mieszkanką Gdańska i... Gdańszczanka Tragiczna obsługa :( ..klient - zbędny element w łańcuchu pokarmowym (2) Po kilkumiesięcznej przerwie wybrałam się z dzieckiem do Da Grasso. Nie... Dori Zyga - opinia (2) Nie polecam Czekałem na pizze godzinę nie dość ze słono zapłaciłem to jeszcze... Zyga Super pizza (1) Ostatnio robiliśmy spotkanie z w DG - miła obsługa i pyszna pizza. Jemy tam... Marta Da Graso Gdynia (1) Kapitalne miejsce na pizze z dzieciakami lub na małe spotkanko z... Bea Surowa pizza!! (1) Witam, Wczoraj zamawialismy pizzę, która okazała się niedopieczona. Ciasto... Zawiedziona Urodziny (1) Bylismy na urodzinach w da grasso z 8 osobowa paczka. Super pizza, mila... Bartek Opener 2013 (1) Stolowalismy sie tam codziennie. Super jedzenie i ekipa pracujaca.... Tomek żenada (1) Da Grasso obłuże, zamawiałem tam dwa razy i ... i pomyłka, zastanawiam się... Robert Mecz Ligi Mistrzów (1) Wczoraj byliśmy na meczu w lokalu - miło i przyjemnie -wareczka 4zł, dobra... Kacper beznadziejne jedzenie (2) Ceny dość wysokie a jedzenie na miernym poziomie, stanowczo odradzam. maxim dopiero sie tu przeprowadzilem (2) wiec od 2 tygodni sonduje codziennie knajpy ktore dowoza na obluze. dopiero... ppz eva - opinia (6) Ich hasło przewodnie to chyba jakaś kpina !!! Obrzydliwa pizza- zwykła miękka... eva Marek - opinia (1) W weekend zamawiałem pizzę pierwszy raz i muszę powiedzieć że bardzo dobra.... Marek niestety słabo, zdecydowanie nie (1) niewiele pizzeri proponuje nachos. skuszeni tą propozycją w menu zmówiliśmy... klientka Wioletta - opinia (1) Przychodzę tam od dawna z dzieckiem - bardzo fajne miejsce, dziecko ma sie... Wioletta