rezonans magnetyczny kręgosłupa gdzie najszybciej w gdańsku

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
hej jak w tytule,może ktoś cos podpowie:))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rezonans magnetyczny kręgosłupa gdzie najszybciej w gdańsku

zalaze czy prywatnie czy państwowo, jezeli prywatnie to chyba z dnia na dzien nawet enelmed kolo galerii baltyckiej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

w sumie prywatnie też rozważam,bo na nfz to chyba się nie doczekam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to polecam enelmed napwrawde szybciutko i milo ja tam mialam robione juz trzy takze nie narzekam i krotko sie czeka na opis 2-3 dni na plytce i opis dostaje

a jak cenowo to wygląda jeśli mogę wiedzieć

Ja korzystalem z enelmedu pare razy w wawie. Nie robilem rezonansu ani tk, ale inne sprawy. 95% lekarzy to ludzie swiezo po studiach, gora kilka lat. Nie odbieralem ich dobrze. Czesto brakuje im doswiadczenia i wydaje im sie, ze po studiach to juz wszystko sie wie. Pisze to z mysla o ewentualnym opisie badania.

Nie wiem, jak teraz, ale kiedyś szybkie terminy miało centrum przy szpitalu marynarki wojennej w oliwie. To była jakas spolka dzialajaca przy szpitalu. Pewnie jak zadzwonisz do szpitala, to cie przekieruja.

Po tym, co przeczytałem w innym watku, jednak odradzam podane przeze mnie miejsce - chodzi o:

http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/793382,gdansk-w-pomorskim-centrum-medycznym-euromedic-zakazono-zoltaczka-9-pacjentow,id,t.html

do qw. Chyba placówki Ci się pomyliły. W Gdańsku w Enel-Medzie średnia wieku na oko to ok. 40 lat. Z tego co wiem muszą mieć minimum II stopień specjalizacji, wiec Twoja teoria o młodych lekarzach bez doświadczenia jest nietrafiona. Poza tym nie ma co się oszukiwać lekarze pracują rotacyjnie w kilku jeszcze innych miejscach

Ja pisalem o enel-medzie w wawie, a nie w gdansku. Co prawda wiem, ze forum dotyczy trojmiasta, ale przypuszczalem, ze podobna polityka zatrudnienia moze byc rowniez w gdansku. W kazdym badz razie ja nie bylem zachwycony lekarzami z enelmedu, juz moim zdaniem lepsi byli w luxmedzie, choc nie oszukujmy sie to sa jednak przychodnie w stylu lepszy nfz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja też miałem problem z szybkim dostaniem się na rezonans w Gdańsku i ostatecznie zdecydowałem się podjechać do Elbląga (jestem spod Gdańska, więc dla mnie bez większej różnicy) do MR Diagnostic. Na ich stronie są dane: http://rezonansmagnetyczny.info.pl/ - na pewno jest mniejsza "konkurencja" i można szybciej się dostać.

Inne tematy z forum

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (22 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

Dobry ortodonta (32 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...