rezydencja "Bardo" SUPER

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Dzisiaj zarezerwowalam sale w rezydencji bardo w koleczkowie, jest piekna, jeden problem z glowy:):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rezydencja "Bardo" SUPER

witaj meg

mam pytanko a jakie sa koszty w Baro?
wynajmujesz salę, czy płacisz od osoby?

160 zł za osobe. W to jest wliczone menu bez alkocholu i ciast (nie ma zadnego korkowego), obsluga wesela i apartament dla mlodej pary.

dzięki za informaje

My też chcieliśmy w Bardo. Miejsce jest piekne, ceny znośne. Niestety zniechęcił nas gbur właściciel i niekompetentny dyrektor. Znajomi maja firmę paraturystyczna i też nie polecają współpracy.
Pierwszą propozycję menu dostałam faksem nabazgraną ręcznie na kartce z hasłami typu "mięsko, suróweczka, ziemniaczki", wszystko ledwo czytelne, za to pieczątka z napisem dyrektor możliwie wielka i okazała. Chodziliśmy koło Bardo, które tak bardzo nam sie podobało ze 2 miesiące, ale w końcu musielismy zrezygnować, bo bałam się ryzykowac organizacje dużej imprezy z taką obsługą. Fajna jest szefowa gastronomii, ale niestety to nie ona rządzi.

Dyrektor juz nie oracuje, alsnie za takie zachowania wylecial.

nale a rozmawialiscie z wlascicielem czy z jego synem, i dlacego twoi znajomi nie polecaja tego miejsca, mozesz napisac cos wiecej.

Inne tematy z forum

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Światłowód w gminie Szemud (6 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...