fantastyczna fryzjerka !!!
Byłam w Gdańsku sluzbowo przez kilka dni i musiałam isc do fryzjera. Po zapoznaniu sie z opiniami wybrałam Darię. Od pierwszych chwil zyskała moje stuprocenetowe zaufanie. Ku mojemu zaskoczeniu od razu zaproponowała radykalną zmianę mojej fryzury - z włosów do ramion na krótkie. Miałam wątpliwości ale zaryzykowałam. Efekt jest fantastyczny. Fryzura krótka, ale kobieca. Włosy świetnie ścięte, myłam je w domu i układają się bez dotknięcia szczotką. Teraz mam tylko jeden problem - musze tak to jakos zorganizować, zeby zaczać sluzbowo jezdzic do Gdańska co 6- tygodni bo planuje być wierna Darii, bo ta Dziewczyna ma nieprawdopodobny talent :-)
Dario, jezeli przypadkiem czytasz te opinie - wielkie dzięki, wydawałoby się ze zmian fryzury to nic wielkiego, ale mi była potrzebna właśnie w tym momencie mojego zycia i jestem szczęśliwa, że trafiłam właśnie do Ciebie...
Dario, jezeli przypadkiem czytasz te opinie - wielkie dzięki, wydawałoby się ze zmian fryzury to nic wielkiego, ale mi była potrzebna właśnie w tym momencie mojego zycia i jestem szczęśliwa, że trafiłam właśnie do Ciebie...