Studio D & D

Fryzjerzy Wizażyści, styliści

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 25B/7

Polecam, zastrzeżenie tylko co do cen i terminów (2) Polecam, zastrzeżenie tylko co do cen i terminów, popracujcie kochane bo ceny... AGA Polecam (1) Polecam. Zadowolona z usług. Zadowolona klientka Zawsze zadowolona (1) Dziękuje Dorotka za Twoją kreatywność i pomysłowość. Polecam wszystkim ten... Kinga
Bardzo profesjonalnie ale zbyt drogo (1) Byłam klientką p. Doroty. Nie mam zastrzeżeń do jej profesjonalizmu, ale mam... Marta Polecam (1) Zdecydowanie jeden z najlepszych salonów w jakich byłam. Ceny mogłyby być... Kasia Serdecznie polecam ;-) (1) Z salonu fryzur korzystałam kilka razy i za każdym razem wychodziłam... Monika polecam! (1) Od kilku miesięcy jestem stałą klientką salonu D&D. zmęczona dotychczasowymi... Marta Polecam (1) Do salonu D&D trafiłam blisko rok temu i od razu w ręce Pani Doroty. Od... Kasia profesjonalizm (1) Chciałabym bardzo podziękowac ,Pani Dari za kolor i strzyżenie a Pani Kasi za... DS Normalka (4) Patrząc na opinie poprzedniczek spodziewałam się rewelacyjnej usługi.Szczerze... Ika pierwsza moja wizyta - i na pewno nie będzie ostatnią :) (1) Do salonu trafiłam w zasadzie przypadkiem. Dałam p. Kasi wolną rękę w... Anna Najlepszy salon! (1) Od ponad roku moimi włosami zajmuje się Daria i oby to się nigdy nie... Zuza SUPER!!! (1) W sobotę, 3 sierpnia byłam w Studio Fryzur D & D po raz pierwszy. Trafiłam do... Iza jeden z najlepszych w Trójmieście ...... (1) Salon D&D można zaliczyć niewątpliwie do jednych z najlepszych w Trójmieście.... J. Godny polecenia (1) Przede wszystkim polecam p. Kasię - profesjonalna, skromna, miła, efektywna i... Agata Sylwia - opinia (1) Salon poleciła mi koleżanka, wczoraj byłam po raz pierwszy (dekoloryzacja) i... Sylwia uwielbiam! (1) super i profesjonalny salon. osobiscie czesala mnie genialna, zdolna i bardzo... Klaudia fantastycznie (1) chodzę tam od 3 lat i nigdy sie nie zawiodłem zreszta to tak jak i moja żona.... marcin Pani Ela (1) Polecam wizytę w Salonie D&D. Miła obsługa, przystępne ceny, ładny wystrój i... nika POLECAM! (1) Salon przyjemny, obsługa również. Zawsze trafiam pod dobre ręce Pani Eli,... Grzegorz