Studio D & D

Fryzjerzy Wizażyści, styliści

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 25B/7

godna polecenia (1) Warto zajrzeć, mieszkam nie daleko salonu i któregoś razu wstapilam na... Ania Uwielbiam Dorotke:) (1) Dziewczyny , Dorka i Daria do czarodziejki z talentem fryzjerskim naprawdę... Dorka plus minus (1) Nie do końca jestem zadowolona. Strzygła mnie pani Ela, bardzo miła ale chyba... marta
cena? (1) Czy ktoś się orientuje ile zapłacę za fryzurę studniówkową w tym salonie? Desperatka Rewelacja (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Strzygła mnie Pani Daria (drobna... Patrycja Niezwykły talent! (1) Niezwykły talent fryzjerski, wielki dar współpracy z klientką, subtelna uroda... Szczęśliwa POLECAM ! ! ! (1) Od roku bywam w tym salonie systematycznie co miesiąc. 100 % zadowolenia!... MB suuuuper :) (1) byłam tam po raz pierwszy w zeszłym roku, zupełnie przypadkiem i już tak... iza nie ma lepszej fryzjerki .... (2) ... niż Pani Dorota. Chodzę do niej już od kilku lat, z przerwą bo rok... Kamila Rewelacja! (1) Byłam drugi raz w tym salonie i znów jestem zachwycona pracą jaką dokonała... Esti loki moje ukochane (2) to trzecia moja trwała ale pierwsza wykonana tak profesjonalnie. Idealnie... ola Bravo!!! (1) Daria i Dorota maja bez wątpienia talent do pracy w tym zawodzie. Oprócz... Paula- z ciemnej na jasną :) Rewelacja (1) Uczęszczam do Pani Doroty, która nigdy mnie nie zawiodła, Doradzi jak... Marta Brawo ! (1) Pani Dario nowa fryzura robi furrore w pracy :-))) dziekuje i polecam eMKa Najlepszy Salon w Trómieście (1) Profesjonalna obsługa, stylizacja zawsze zgodna z najnowszymi trendami i... oski Rewelka... (1) Naprawde super-trafiłam do tego salonu właśnie pod wpływem zamieszczonych tu... aga :) (1) Dzisiaj po raz pierwszy skorzystałam z umiejętności Pani Doroty:) w sumie... :) Szczerze POLECAM! (1) Znalazłam ten salon w internecie, kierując sie opiniami wystawionymi przez... danuta Najlepszy FRYZJER (1) Polecam wszystkim P. Darię - perfekcyjna. Jestem jej klientką od 3 lat i... Ania` Swietna fryzjerka i miła atmosfera... (2) ... i czego chcieć więcej ? No może jeszcze udanej fryzury ;-) To również... Bardzo Zadowolona Klientka