Studio D & D

Fryzjerzy Wizażyści, styliści

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 25B/7

Polskie słownictwo jest zbyt ubogie aby opisać ten profesjonalizm !!!!!! (1) Witam byłem pierwszy raz w sobotę i jestem bardzo mile zaskoczony obiekt... Kris Flower super fryzjer (1) Najlepszy fryzjer u jakiego byłam w Trójmieście ( a odwiedziłam juz wielu).... Izabela Mistrzyni :) (1) Profesjonalnie,super atmosfera,uslugi na wysokim poziomie.Goraco polecam... Gosia H.
Rewelacja:) (1) Od kilku lat korzystam z usług Pani Doroty i bardzo cieszy mnie, że w końcu... Zalesia Nie ma jak u Darii :) (1) Jestem klientką p.Darii od lat.Cenie sobie jakość i cenę, ale najważniejsze... Małgorzata i Krzysztof fantastyczna fryzjerka !!! (1) Byłam w Gdańsku sluzbowo przez kilka dni i musiałam isc do fryzjera. Po... Dorota Rewelacja (1) Daria ma ogromny talent. Bardzo polecam. Agnieszka Bardzo polecam! (1) Odwiedziłam dziś salon Pani Doroty i Darii, bo fryzjer, z usług którego... Kasia Jestem bardzo zadowolony! (1) Ten salon polecili mi znajomi, teraz ja polecam ten salon innym!... Marian fajnie (1) Polecam, fajne miejsce Ewa Moj pierwszy raz;) (2) Jak na pierwszy raz jestem bardzo zadowolony. Pani Daria zadala kilka... J POLECAM! (1) Znalazłam salon przypadkowo-kierujac się opiniami tego rankingu.Jestem bardzo... Joanna Gorąco polecam (2) Po wizycie na trójmieście i tak dobrych opiach stwierdziłam, że zaryzykuje...... kasia Wrażenia (1) Byłam dzisiaj na cięciu i koloryzacji u Pani Darii. Mam krótkie włosy i chyba... Paula pelen profesjonalizm (1) Od wielu lat korzystam z uslug pani Doroty:) i zawsze jestem zadowolona z... C UWIELBIAM TEN SALON !!! (1) Po pierwszej wizycie jest baaardzo pozytywnie zaskoczona. Już myslałam, że... Daria R. Zadowolona klientka :-) (1) Bardzo cieszą mnie pozytwne opinie o salonie pani Darii i pani Doroty!... Ania P. Pierwsza wizyta i strzał w 10-tkę (1) To była moja pierwsza wizyta - jakże zaskoczona byłam, kiedy Pani Daria... Magda Super ! :) (1) Byłam w tym salonie u pani Darii. W salonie wystrój stylowy, fajne miejsce,... Agusia opinia (1) jestem b.zadowolona z uslugi u Pani Darii, choc jestem wymagającą klientka.... Joanna