Studio D & D

Fryzjerzy Wizażyści, styliści

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 25B/7

Pani Kasia (1) Pani Kasia jest rewelacyjną fryzjerką i to dla niej 6. Zawsze wychodzę... Anna Moje ulubione studio :) (1) Zdecydowanie - najlepszy fryzjer (czy raczej - fryzjerki ;) ), u jakiego... Powetus Polecam! (1) Daria opiekuje się moimi włosami od lat i nie wyobrażam sobie, aby się to... Małgorzata K.
Polecam P. Dorotkę!!! (1) Jestem stałą bywalczynią Salonu i stale zadowolona wychodzę od Pani Doroty.... Dorota The Best (1) Trzy lata sukałam dobrego fryjera/fryzjerki, a tu nie daleko na Przymorzu... Paroora SUPER SALON :) (1) Gorąco polecam ten salon,super klimat,super pracownicy.Pani Ela... Kasia polecam (1) Pare dni temu skorzystalam z usług pani Eli. Polecam jestem bardzo zadowolona... magda Najlepszy zaklad w trojmiescie bez dwoch zdan (1) Super obsluga, ceny przystepne, i zawsze rewelacyjne porady i dobranie... Pati BARDZO POLECAM! (1) jestem bardzo zadowolona z jakości usługi u P.Kasi, byłam na strzyżeniu i na... Bożena Najlepsi z najlepszych! (1) Gorąco polecam p. Darię! Jeżdżę do niej od lat, a to co zrobiła na mój ślub... Izabela PANI ELA !! (1) Jestem stałą klientką pani Eli (taka przemiła,wyluzowana i zawsze... Angelika Zdecydowanie polecam! (1) Po raz pierwszy wyszłam od fryzjera zadowolona. Miła obsługa, pani Ela... emilka Bardzo polecam, warto odwiedzić. (1) Super salon, bardzo mila obsluga. Swietny kontakt z klientem i świetne... Malgorzta H. Super Salon! (1) Jestem stałym klientem tego salonu! Zawsze wychodzę zadowolony z nową fryzurą... Mariusz Polecam Darię:) (1) Dziękuję za nowy wygląd i cierpliwość.Polecam wszystkim pragnącym... M.S. Polecam panią Elę! :) (1) Polecam panią Elę! :) Paula Loki jak marzenie! Pani Dorota jest cudotwórczynią :) (1) Pani Dorota jest przemiłą profesjonalistką - dzięki wykonanemu cięciu moje z... Agnieszka Z - opinia (1) Polecam, salon na bardzo dobrym poziomie. Na szczególną uwagę zasługuje Kasia... Z paulina - opinia (1) Pani Kasia to najlepsza fryzjerka, jaką znam - po jej cięciu włosy pięknie... paulina z całego serca polecam! (1) Bardzo ładny wystrój, przyjemna atmosfera, indywidualne podejście do klienta... Ola