Małgorzata Mrozińska - ocena (1) Bardzo polecam ,Pani Katarzyna pełen profesjonalizm i znajomość rzeczy... Małgorzata Mrozińska Małgorzata Cinkusz - ocena (1) Polecam współpracę z p. Katarzyną. Fachowa wiedza, etyczne działanie i pomoc... Małgorzata Cinkusz Ira - opinia (1) Pani Katarzyna pomogła wynająć mieszkanie dla mojej rodzimy z Ukrainy, i... Ira
Żaneta - opinia (1) Współpraca z Panią Katarzyną to czysta przyjemność. Korzystałam z usług biura... Żaneta Grzegorz - opinia (1) Zdecydowanie polecam :) Pełen profesjonalizm ze strony Pani Katarzyny, która... Grzegorz Piotr - opinia (1) Profesjonalnie podejście do klienta. Dobry kontakt. Pani potrafi pomóc... Piotr Hania - opinia (1) Polecam obsługę w firmie Felcyn-Nieruchomości, bardzo dobra, profesjonalna... Hania K - opinia (1) Swietna wspolpraca przy zakupie dzialki. Pani Katarzyna niestrudzenie... K Adam Rzymowski - opinia (1) Doskonala obsluga! Komunikacja swietana i bardzo detaliczna. Pani Katarzyna... Adam Rzymowski Konrad Gabiec - opinia (1) Powiem krótko. Profesjonalnie, miło i przede wszystkim bardzo pomocnie na... Konrad Gabiec Paulina - opinia (1) Polecamy serdecznie Biuro Felcyn-nieruchomości i współpracę z Panią... Paulina DJ - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, skutecznie i profesjonalnie przy transakcji sprzedaży... DJ Zbyszek - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Katarzyną, profesjonalizm i zaangażowanie,... Zbyszek Agnieszka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z p.Kasią w zakresie zakupu działki.... Agnieszka profesjonalne usługi (1) Polecam, profesjonalne podejście i pomoc w załatwieniu formalności związanych... Magda Wszystkim zainteresowanym polecam (1) Super obsługa, duże zaangażowanie, wytrwałość i pomoc, oraz znajomość... Leszek Pełen profesjonalizm (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z pełnego zaangażowania w sprawie zakupu działki.... Andrzej. W Firma Felcyn Nieruchomości (1) Dzięki dużemu zaangażowaniu Pani Katarzyny udało nam się kupić dzialke w... Rafal Bardzo solidny, zaangażowany i profesjonalny Pośrednik (1) Gorąco polecam Panią Kasię i jej firmę do pomocy w sprzedaży bądz zakupie... MAREK Polecam w 100% (1) Profesjonalne podejście. Bardzo sympatyczny kontakt. Fachowa pomoc w... Mariusz