firany makarony/pomponki - Baby ball ma ktos?poleca?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
witam!
chrzestna nie wie co kupic corci mojej na imieniny i tak pomyslalam nad takimi firankami-pomponami ma ktos moze takie? sprawdzaja sie?
bo wygladaja ladnie :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: firany makarony/pomponki - Baby ball ma ktos?poleca?

Kupowanie firan sznurkowych, jak w domu są maluchy, to bardzo ryzykowna sprawa. Wszystkie dzieci lubią bawić się w firanach, taki sznurek może zaplątać się wokół szyi i spowodować uduszenie...

zgadzam się z agathą- miałam i jak zobaczyłam jak się mała nimi "bawi" to wywaliłam !

ja mam odgrodzenie calkowite od okien bo na zwyklych maly sie wieszal i sie balam ze jak sie zerwie to krzywde jemu zrobi ,a sznurki to pewnie tym bardziej.

Mój Stach ostatnio zerwał karnisz. I wreszcie jest spokój, nawet jak sama poprawiam zasłone, to ostrzega mnie, że może spaść :)

ale te makarony zwykle mozna zamowic rozna dlugosc np taka do parapetu - moze dziwnei wyglada wowczas ale ... :)

ale one beda siegac do parapetu nawet przed a po bokach zaslony wiec nie grozi zadne uduszenie itd.

a moje dzieci w ogole nieruszaja firan itp. :) jakos ich to nie kreci wola garnki :))))

Ja mam też te makarony (długie) i nie mam tego typu problemów, że synek się zaplącze, chociaż nie raz muszę go zdejmować z parapetu

a dzieci nawet nie maja jak mi wejsc na parapet :)
pozatym jakby synek probowal to corcia odrazu reanimuje zeby tego nie zrobil :)))

reanimuje? ;-)

alwhitepearl polecam Ci takie cudo na okno,my mamy pomponki żółto-różowe powiesiłam je w pokoju u małej jak miała roczek na początku się interesowała ale jej przeszło i odziwo nic nie zerwała a pokoik dzięki takiej firance wygląda ślicznie.

aha i miałam napisać,że nasze sięgają do podłogi:)
kupuj śmiało:)

oj beti gape palnelam ;p ale wiadomo o co chodzi ;]

no my bedziemy sie przeprowadzac tam sa takie fajne tapety winylowe w kwiaty i tak sobie pomyslalam, ze super to by wygladalo :))
chce krotkie, wiec zadnej krzywdy z tego nie wyjdzie :))

dzieki ;**

my mamy makarony i czasem zdarza sie ze Liwka pociągnie albo zaplącze sie ,chyba dwie juz naderwała,ale cóż...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja rónież kupiłam swojej małej miała co prawda 3,5 roku nawet jej do głowy nie przyszło zeby sie wieszac. Pokoik faktycznie wygląda cudnie, ta ksłodziutko kupiłam kolor 10 rózowo morelkowy w necie na stronce http://www.e-dywany.pl

Inne tematy z forum

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?