firma sprzątająca zatrudni nauczycieli?

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnie-nauczycieli-ogl4234620.html

co najmniej dziwne...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: firma sprzątająca zatrudni nauczycieli?

A może firma sprzątająca zmienia branże i otwiera prywatną dwujęzyczną szkółkę gdzieś na tych osiedlach za ul. Świętokrzyską? A poza tym jak taka "międzynarodowa", to czemu nie ma danych o stronie internetowej w tym ogłoszeniu i dlaczego rekrutują już teraz, jak praca jest za niecały rok, tzn. wrzesień 2012? Nigdy się z czymś takim nie spotkałam, chociaż nie od wczoraj pracuję w edukacji...To chyba jakaś prowokacja, bo to nie brzmi wiarygodnie...

Spotkałam się już z tym, że szkoła językowa poszukiwała lektorów i jako mejl podawała taki darmowy i było info, że to szkoła np. z Gdyni i nic więcej, ale ten mejl nie miał w nazwie innej firmy, a tym bardziej z innej branży. I również nie spotkałam się z sytuacją z organizowaniem rekrutacji w edukacji z tak dużym wyprzedzeniem.

Może ktoś komuś robi negatywny PR? Wiem, że nic nie wiem, jak mawiał jakiś filozof. Nie będę się wymądrzać, bo nie jestem ekspertem. Może ludzie mieszkający na ul. Srebrnej wiedzą więcej co się planuje w ich okolicy, bo ta ulica jest wymieniona w tym śmiesznym ogłoszeniu.

Re: firma sprzątająca zatrudni nauczycieli?

może potrzebni korepetytorzy dla dzieci zarządu :)

Inne tematy z forum

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (15 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...