first time here

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
fajna stronka.tylko nie wiem czemu nikt mi nie odpisuje podczas kiedy inni pisza do siebie porady non stop.
jesli ktos sie zlituje to niech do mnie cos napisze bo jestem tu first time i nie wiem jakie tu panuja zwyczaje....
a tak wogóle szukam kontaktów i namiarów na kogoś kto poprowadzi mi muze na weselu.Help!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: first time here

hej :) nie martw się, my tu tylko tak przed snem na ploteczki :) niestety nie mam namiarów na DJ, ale napewno rano ktosik ci odpisze ;) pozdrówka :)

No właśnie, zasad to tu specjalnie nie ma (no, poza absolutnym zakazem reklamy, czasami aż nazbyt konsekwentnie przestrzeganym). Jak się komuś coś przypomni, to odpisuje. Czasami to jest zaraz, a czasami po kilku dniach.

Nie przejmuj się, każda z nas była tu kiedyś nowa. Zobaczysz, szybko się zadomowisz.

A z DJ też niestety Ci nie pomogę :-(

A jest również zasada trzymania się tematu rozmowy, której my tu absolutnie nie przestrzegamy :) i nasze rozmowy zwykle zbaczają z tematu :) ale wiesz, zacznij cosik pisać w różnych wątkach, to będzie weselej. No i oczywiście zapomniałam spytać, czy dopisałas się do wątku z datami słubów :) ;)

wielkie dzięki za powitanie! Wczytuje sie w te wątki i ciesze sie że nie tylko ja mam takie dylematy dotyczące ślubu!
Jeśli chodzi o wpis do datownika to nie wpisałam sie jeszcze ale juz juz... zamierzałam....
Tez dzis odbierałam licencje (nawet nie mialam pojecia ze tak to sie zwie!) i nic nie placiłam.Moj facet jest marynarzem i wszystko sama załatwiam.No, z teśową na karku jeszcze!!! Wesoło!

No widzisz, to też nie jesteś sama, bo mój narzeczony też pływa. Na szczęście teściową mam daleko :-)

Szczęściara!!!
Moja to jest niezłe ziółko.kobieta tajfun,arystokratka prawdziwa.hi hi.

Moja też jest ziółko :) przyszła teściowa - brrrr :) kobitka trzymająca w garści 8 osobową rodzinkę :)

Och, wątku mojej teściowej to ja już nie będę kontynuować na forum publicznym...

no właśnie :) o teściowej to przy kawce po cichu :) :) ale ogólnie to same pozytywy :)

No to Ci zazdroszczę, Witch... Niestety teściowej, podobnie jak rodziców, się nie wybiera. Tylko że z rodzicami to ja miałam trochę więcej szczęścia.

;) Ma.sia kochanie, uderzam już w kimono :) bo sobie oczy zaraz wydrapię :) buziaki i dobranoc :)

info o teściowej po cichu na priva :)

Rozumiem Cię. To jest zawsze temat rzeka.....Lepiej nie wchodzić w szczegóły i żyć swoim życiem poprostu.
Ja od kiedy się przestałam przejmować układami z teściową i zabiegać o względy czy akceptacje to dopiero wtedy się nam polepszyło. Wiec już sie nie przejmuje i żyje po swojemu.

I to jest chyba najlepszy sposób, jeśli nie układa się tak jak byśmy sobie tego życzyły...

Tobie Salema też dobranocka :) pa pa pa :)

Pa pa! Dzieki za miłe powitanko raz jeszcze!

Paps Witch... Jak tylko będę miała wolną chwilkę :-)

I miłego weekendu zawczasu życzę.

Salema, ja też już uciekam spać. Dobranocka!

Zaglądaj tu do nas jak najczęściej, zawsze jest wesoło. A jak jest smutno, to znajdzie się ktoś, kto Cię pocieszy.

Papa.

Strasznie wam dziekuje za mile slowka.Jasne, będe wpadac wieczorami.
Pa pa!