Czy ktos moze polecic jakiegos Pana ktora pogra na fortepianie do obiadu albo jakas skrzypaczkę dobrą ? Bo chcialabym ze byl fajny kilmat przy uroczystym obiedzie weselnym ... z gory dziekuje
00
Re: fortepian
~Skrzypka
(20 lat temu)
Witam.
Jestem skrzypaczką po Akademii Muzycznej.
Oferuję również oprawę muzycznę obiadów i przyjęć weselnych. Gram najczęściej z akompaniamentem pianina ( posiadamy własny przenośny instrument).
Prawie w każdą sobotę gram na ślubach cywilnych w Nowym Ratuszu ( budynek byłego Żaka). Gdyby byli Państwo zainteresowani to proszę przyjść i tam można będzie mnie posłuchać na żywo. Tylko proszę dać znać , to podam godziny , w których tam będę.
Kontakt:
(058) 551 15 93
502 131 217
e-mail: krol.h@wp.pl
Pozdrawiam
Halina Król
00
pola28
(20 lat temu)
skrzypka mozesz napisac swoja cene?moze byc na maila
00
~knur
(20 lat temu)
gentelmeni o pieniadzach na koncu rozmawiają !!!
00
pola28
(20 lat temu)
smieszny jestes,a ten nizej to zapewne Twoj znajomy,ten sam klan!brawo za prostote!!!!
00
~mozdzek
(20 lat temu)
prostota to jest pytanie wszystkich artystow ile biorą - trochę taktu moja Pani
00
~mozdzek
(20 lat temu)
ta Pani się wszystkich tylko pyta o cenę !!! Prosze na nią uwazac !!!
00
pola28
(20 lat temu)
chory jestes czlowieku???????????a o co mam pytac?ciebie nie interesuja takie rzeczy?chyba jestes tu dla zabawy!!!!!!!!
00
pola28
(20 lat temu)
oj mozdzek to ty jestes ale ptasi!!!!!
00
~strzelec
(20 lat temu)
to prawda , mnie też "ta Pani" pytała o cenę a zaraz potem powiedziala ze i tak juz miala wczesniej zamowione wszystko ; nieladnie - poco sie pytac o cene skoro sie nie jest zainteresowanym juz
00
gosiksz
(20 lat temu)
wow!!! co za problem! odczepcie sie w koncu od tego forum jak wchodzicie tylko po to, aby rzucic jakas bezsensowna mysl!
00
pola28
(20 lat temu)
oj was wszystkich cos boli,i to bardzo PALANTY!!!!Zal wam sciesk...ze nik od was nikt nie chce??/to tylko swiadczy o waszym profesjonalizmie.nawet nie macie odwagi wystapic pod starym pseuda??tragedia!!!!!!!!!!
a co tego kogos wyzej to nawet jak juz powiedzialam ze wszystko mam,choc sobie nie przypominam takiej sytuacji,bo do dzis nie mam wszystkiego-ale jak ktos chce to zawsze wymysli po zlosci historyjke, to co z tego czlowieku??????????widocznie mi nie pasuje to co oferujesz!!!!!
00
~strzelec
(20 lat temu)
ale ja Tobie nic nie oferuje - takich klientow jak ty omijam szerokim łukiem hehe
00
pola28
(20 lat temu)
przypuszczam ze jestes jednym z tych ktorzy tylko wylawiaja na forum i sami sie nazrucaja!!!!wlasnie takich jak ty sie omija i dlatego nigdy bym z twoich uslug nie skorzystala.a dlaczego tak omijasz????bo pytam o cene?nie badz smieszny,to podstawa wiedziec kto ile za co chce!a co wolalbys zebym wypytywala o detale a na koncu o cene i podziekowala?chyba tym zaoszczedzam sobie i tobie czas...
powodzenia w poszukiwaniach
nie chce juz mi sie z wami dyskutowac,mam wazniejsze sprawy na glowie,a wy jak widac tylko szukacie i szukacie...
00
~strzelec
(20 lat temu)
glupia jestes jak pek slomy i tyle i w dodatku prosta
00
~Anula 80
(20 lat temu)
A fe, nieładnie panie strzelec, mozdzek, knur - bo wydaje mi się, że to ta sama osoba:(( Załóżcie sobie własne forum, gdzie będziecie się mogli zwymyslać do woli. Dziewczyny, nie dajcie się !!! Kto pyta, nie błądzi ;) Jeśli nie chcesz - nie odpowiadaj jeden z drugim, ale.... trochę kultury, prosze państwa !!!
00
~Irka
(20 lat temu)
Wiecie co dziewczyny, ja też mam dosyć tej przepychającej, obgadującej się nawzajem, zazdrosnej i zawistnej konkurencji, oni muszą naprawdę mieć kompleksy :))))) a miałam na nikogo nie gadać ale nie mogłam wytrzymać i to nie dotyczy tylko tego wątku, zero kultury pośród konkurujących firm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
00
~Anula 80
(20 lat temu)
To chyba ta nasza polska natura. Jeden drugiego w łyżce wody by utopił, gdy zobaczy, że komus się wiedzie :((
00
pola28
(20 lat temu)
pozostawiam to bez komentarza....tylko wam wspolczuc,a jednak prawda boli
00
pola28
(20 lat temu)
oczywiiscie tyczy sie to tych dziwolagow:knur,mozdzek i jakis tam...
00
tequila1976
(20 lat temu)
przyznam, że tu parodia, parodię goni ale co klient to klient i ci co mają jakieś wizje... i myślą, że nie wiem kim są, pokazują swoje pazurki. To tylko w jedną stronę idzie, do nikąd... współczuję im; bo oko w oko to tchórz mniej śmierdzi... Pozdrawiam Młode Pary - Piotr - Grupa Tequila ;-)
00
~Anula 80
(20 lat temu)
;-)))))
00
~Belle
(20 lat temu)
nie włączając się w dyskusję nie na temat i nawiązując do początków tego wątku polecam tą panią,która gdzieś tu podawała swoje namiary na początku. Grała mi w kościele na uroczystości na skrzypcach, wszystkim się bardzo podobało.