fotograf

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam!
Bylam na wyjezdzie i dlatego tak pozno odpowiadam, wyslalam do kilku dziewczyn namiary na fotografa, ale pojawil sie blad. Jezeli chcecie to prosze bardzo napiszcie do mnie maila to wysle ponownie.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fotograf

ja poprosze monikaevva@wp.pl

poproszę również...

Ja tez bardzo poprosze :)

aniastg@wp.pl

Okej mam :-) Super fotki! dziekiiiiii

Wyżlesz mi też fitki? Bo nadal szukam fotografa :(

Wyslane :)

Dzięki, ale ja identyczne zdjęcia dostałam od kogos kto pisze tu pod nickiem FotografSlubny. Twierdzi, że to są jego fotki.

Nie wiem. Ja dostalam te namiary co Ci dalam od Marzenki :) Dzis u niego zaklepalam termin. Dostalam umowe i czuje, ze bedzie wszystko okej :) Mamy super pomysl na plener :))) ale nie zdradze szczegolow... wkleje fotki na weselniku.

A teraz mykam spacku. papa

bo to jedna i ta sama osoba ktora sie tutaj tylko reklamuje...załosne...

Nie reklamuje sie na weselniku... czytam, jesli moge pomagam. Napisalem juz jakis czas do weselnika w sprawie platnej reklamy - niestety bez odpowiedzi.

Ale widze konkurencja czuwa... i to co dzis otrzymalem na maila od jednej osoby tez nie bylo mile... trudno - zyjemy w Polsce niestety.

Przeciez to żałosne. Jak ktoś kto używa nicka "fotografslubny" może twierdzić że się nie rekalamuje na weselniku? Przecież to oczywiste. Na tym forum jest bardzo dużo reklamy i uważam że skoro facet jest dobry to niech rozsyła swoje fotki na e-maile do zainteresowanych i to wszystko. Może komuś sie spodoba i gra. Tylko to tłumaczenie że sie nie reklamuje jest poprostu bezsensu