fotograf w Rumii

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
hej czy ktoras miała lub widziała zdjęcia robione w Foto Mira w Rumii?
czy warto sie tam wybrac?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fotograf w Rumii

Zdjęcia są przepiękne ale cena niestety nie należy do najniższych. Do wyboru są co prawda trzy możliwości, o ile dobrze pamiętam od 700 zł wzwyż za sesję. Po za tym, jeżeli planujesz ślub w miesiacu "obleganym", to radzę rezerwować termin i godzinę jakiś rok wcześniej. Dla przykładu: na sierpień rezerwowałam termin w styczniu i w zasadzie nie miałam zbyt wielkiego wyboru jeśli chodzi o godzinę, o sesji przed uroczystością w kościele mogłam zapomnieć, wchodziła w grę godzina 10 rano lub 19.

Foto Mira jak dla mnie kicz (zdjęcia przekolorowane i nienaturalne) i nie chodzi tu o to że zdjęcia są w studio a nie w plenerze. Modne 10 lat temu i jadą na opinii. Od lat te same plansze w tle... Widziałam zdjęcia ze Studio 21 na Świętojańskiej w Gdyni - cudowne! Ale oczywiście wszystko to kwestia gustu ... ja wole więcej spontaniczności :)

Jeśli lubisz tandetę i masz gust jak 90% polskiego pospołu to gorąco polecam. Widziałam kilkanaście znajomych par i wszyscy wyglądają tak samo- nienaturalnie ubarwieni, na tandetnych pościelach, w śmiesznych pozach z psem u boku?? Na festiwalu kiczu to rzeczywiście należy im się I nagroda. A cena i podejście do klienta (narzucane pozycje) - stanowczo nie na miejscu. Jeśli masz ochotę być taka jak wszystkie to warto się tam udać.

Rzeczywiście, zdjęcia w Mirze jak i w każdym innym zakładzie to kwestia gustu. Mi (i 90% społeczeństwa) się podobają. I jakoś nie chce mi się wierzyć w to że wszystkie pary które planują sesje ślubną w tym zakładzie robią to tylko ze względu na jego opinię. Tak samo jak nie uwierzę w to, że ludzie decydują się na sesję kilka dni po ślubie tylko dlatego że zakład nazywa się Foto-Mira. Ten zakład istnieje i ma taką opinie (i ceny) tylko dzięki swoim klientom, których z roku na rok przybywa. Radzę obejrzeć katalogi, sama będziesz wiedziała czy należysz do tych, którym odpowiada "kicz" czy do pozostałych 10%. Pozdrowionka ;)

Moja koleżanka robiła tam zdjęcia jakiś rok temu i do dzisiaj nie może sobie tego wybaczyć. Najbardziej "podoba" nam się zdjęcie z wodospadem w tle. Żeby zdjęcia były ciekawe i ładne nie wystarczy rutyna czy dobra technika - trzeba jeszcze trochę pomyślunku...

Foto Studio

Zapraszam do największego w Trójmieście nowo otwartego studia, Gdańsk - Oliwa ul. Jacka Opata Rybińskiego 10, tel. 554 18 06 (obok wejścia do Parku Oliwskiego).

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...