fryzjer Stylista ul.Św.Ducha w Gdańsku

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś może korzystał z usług tego salonu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fryzjer Stylista ul.Św.Ducha w Gdańsku

no wlasnie? korzystal ktos?

ja byłam i jestem zadowolona :)

a orientujesz się w jakiej cenie robia balejage na dłuższych włosach? I czy pomagają w doborze koloru......

Jeśli chodzi o salon Milenium, to włoski robią nawet ładnie....zarówno farbują, ścinają jak i upinają, ale..........prawda jest jednak taka, że im częściej się tam chodzi tym właścicielka więcej kasuje za to samo...........byłam ich stałą klientka, ale jak byłam na fryzurze próbnej to zapłaciłam za swoją 65 zł a pani, która miała robioną również fryzurke próbą równolegle ze mną zapłaciła 50 zł.....różnica była taka, że ja tam często bywałam a tamta pani pierwszy raz (wywnioskowałam z rozmowy)......poza tym właścicielka przy okazji strasznie naciąga na różne inne zabiegi na włosy lub produkty.....byle tylko wcisnąć.............przegięciem było jak poszłam po ślubie i zapłaciłam za podcięcie włosów 95 zł.......powiedziała sobie, że już tam więcej nie pójdę....

Potwierdzam, że jest tam drogo.Przed wakacjami na swój ślub robiłam baleyage zapłaciłam 180zł, włosy do ramion (średniej długości), za 2 tygodnie znowu mała koloryzacja, żeby wszystko było równo no i potem fryzura ślubna.W sumie zrobienie włosów kosztowało "kupe kasy" efekt owszem był, nie powiem, podobało mi się.A więc powiem tak, SALON jak najbardziej polecam, ale dla osób z grubym porfelem i tyle!

Korzystałam raz z usług fryzjerskich (ścięcie) w MILLENIUM i zapłaciłam w kwietniu 65 zł, właścicielka to straszna naciągaczka (urządza sobie mieszkanie na Kowalach, to potrzebuje kasy). Za wysuszenie włosów skazowała od mojej koleżanki dychę. Jest bardzo łasa na kasę i ogólnie polecam dla bogatych ludzi. Jeżeli chodzi o to kwietniowe strzyżenie, to wyszłam strasznie obrzępolona, za krótkie mi włosy zrobiła, generalnie - dramat! Narzeczony prawie mi padł trupem, na szczęscie odrosły.

Cześć, przepraszam ze nie na temat ale mam dla ciebie propozycję. Wynajmujemy projektory multimedialne między innymi na przyjęcia np. weselne. To nowy pomysł. Pokaz zdjęć na dużym ekranie podczas wesela lub poprawin. Na stojącym z boku ekranie 180cm/180cm pokazywane są zdjęcia ze ślubu, zdjęcia z życia przed małżeńskiego, materiały filmowe oraz cokolwiek czym młoda para chce się podzielić z gośćmi. Nie koliduje z zabawą. Komplet czyli ekran, laptop, projektor multimedialny kosztuje 190zl za cały dzien. Dowóz, montaż i demontaż gratis. e-projekcje@e-projekcje.pl www.e-projekcje.pl 500781641 5507719 Pozdrawiam

A jaką fryzurkę sobie wymysliłaś ?? To cos skomplikowanego ??