fryzjer i kosmetyczka w Wejherowie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Jakiego polecacie fryzjera i kosmetyczkę w Wejherowie? Nietety okazało się, że gabinet, w którym miałam próbną fryzurę i makijaż będzie w remoncie w czasie mojego ślubu. W moim wypadku odpada możliwość czesania i malowania u mnie w domu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fryzjer i kosmetyczka w Wejherowie

Witaj ja polecam zakład fryzjerski JUSTYNA ul. Ogrody nanieckie (tam gdzie cyfra+) jest tam też kosmetyczka niestety niewiem jak ona maluje za to fryzjerka Justyna jest SUPER mnie czesała już dwa razy na wesela a moją koleżankę do ślubu i w obu przypadkach fryzurki okazały się bardzo trwałe (wytrzymały do końca poprawin a ja w mojej spałam.)Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kosmetyczke polecam Panią Olę z klubu Piruet na 3-go Maja (pomalowała mnie i moją mamę bardzo ładnie, zupelnie tak jak chciałam, ponadto ma profesjonalne kosmetyki i nie jest drogo). Z kolei u fryzjera byłam na ul. Rzeźnickiej (na przeciwko domu handlowego Nanice) jest taki zakład fryzjersko-kosmetyczny, moze nie wygąda on najlepiej z zewnątrz, ale fryzury robią swietnie. Moja fryzura trzymała mi się 3 dni i trzymałaby sie dłuzej tylko sama już ją zepsułam :o

Właśnie do tego zakładu zawsze chodzę, ale niestety bedą mieli remont i dlatego teraz muszę szukać innego miejsca.

ja chodze do dziewczyny na Oś sucharskiego. maluje bardzo profesjonalnie.salon nazywa sie Xawia, czy jakoś tak. jak chcesz dokładny adres i nr telefonu, to daj znac, wysle Ci na maila.
a do fryzjera jezdze do bolszewa

poproszę o maila

Ja równiez polecam panią Olę z wejherowa!!!
Olu wszystkiego przeszczęśliwego na Waszej Nowej Drodze Życia!!!
Szkoda, że w piatek nie będę mogła byc na spotkaniu buuuuu a tak chciałam z Tobą z Wami pogadać w realu.

Dzieki Kawa! Wszystko wyszlo super! Tez chcialam pojechac na spotkanie w piatek ale jeszce nie wiem na 100% czy bedzie to mozliwe (troche mam kociolek w pracy i nie wiem czy nie trzeba bedzie zostac po godzinach). Pozdrowionka!!!

może Henryk na Kaszubach widziałam że teraz mają salon w tym nowym centrum "Kaszuby", to jeśli chodzi o fryzjera. Czesałąm sie tam na ślub, płaciłam 100zł za dwie fryzury próbną i normalną.
U kosmetyczki byłam w salonie koło elektryka, tam na rogu za rondem, nei wiem jak sie nazywa, pani bardzo miła, makijaż 30zł, oczyszczanie twazry 50zł, pani bardzo ładnie mnie umalowała

Moja koleżanka w salonie JUSTYNA zapłaciła za wryzurę ślubną 40 zł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

przepraszam za pomyłkę miało być fryzurę

elanvital - wysłąłm do Ciebie maila. jak doszedł , to daj znac.
nie wiem, czy wspominałaś w innych wątkach, ale napisz gdzie wesele i w jakim kościele masz ślub.

dziękuję, doszedł

Inne tematy z forum

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu