fryzjer poszukiwany. Pomozcie prosze!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Hej dziewczyny,
Czy mozecie mi polecic jaka dobra i sympatyczna pania fryzjerke? Najlepiej z okolic Gdyni Oksywia, Obluza itp. - chodzi o zaklad lub pania ktora by przyjechala do mnie w dni ceremoni.
No coz... mialam miec fryzjerke... byla na probnej i masakra totalna! Az mi ply w aucie puscily, najgorsze jest to ze ta "moja" fryzjerka wogole sluchac nie umie! Pokzalam jej foto - mowi ze piekna fryzurka, czesze mnie i mowie, ze bym chciala upiecie wyzej itd, ze z bokow wiecej wypuszczone wlosy, a nie jakies 2 kosmyki:/ pani sie ze mna klucila ze bedzie okropnie itd. ja chyba z 15 razy powtarzalam to samo, w koncu ni emialam sily i powiedzialam zeby zrobila swoje, jak mnie uczesala zapytala jak sie mi podoba... a ja ze przepraszam, ale wogole... mowilam pani o co mi chodzilo, ma pani zdjecie, a jest zupelnie inna fryzura... na to pani wielkie fochy i w koncu ze to tylko probna na wesele zrobi tak jak moailam, ale coz... skoro ja mam mowic 10000 razy a i tak moze stwierdzic ze nie tak... to nie chce i nie mam zaufania do niej:( Szkoda, bo juz myslalam ze jest wszystko umowione, a tu lipa:( Czesalam sie probna na wesele kolezanki hehe, jak przyszla do domu to moj nazeczony stwierdzil ze jakas tragedia, ze wogole co innego jest na zdjeciu, a co innego na mojej glowie i ze zrobila chyba wszystko by mnie pogrubic na twarzy;) Wtedy do smiechu mi nie bylo:(
Moje wloski sa dlugie i krecone i z tendencja do puszenia sie;) znacie jakas dobra fryzjerke? Pomozcie prosze:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fryzjer poszukiwany. Pomozcie prosze!

jestem fryzjerką Kamila1833@wp.pl

Re: fryzjer poszukiwany. Pomozcie prosze!

hej! mialam podobny problem z tym ze byłam u mojej fryzjerki do której chodzilam długi czas i liczyłam ze mnie super uczesze bo ze strzyzenia zawsze byłam zadowolona no ale wyszła totalna masakra a ona jeszcze focha strzeliła, u nastepnej było podobnie i za trzecim razem juz poszłam do salonu w krewetce jacques andree i szczerze przyznam ze wyszłam zadowolona fakt ze ceny maja spore... a czesala mnie jak dobrze pamietam Pani Ania z próbnej i ostatecznej wyszłam zadowolona a fryzura trzymała sie do nastepnego dnia. Dodam ze mam podobny rodzaj włosów z tym ze chciałam miec rozpuszczone.
pozdrawiam i zycze powodzenia i duzo cierpliwosi:)

Inne tematy z forum

Port Deco (16 odpowiedzi)

Port Deco powstanie w dzielnicy Oksywie, w lokalizacji z której poprzez Estakadę Kwiatkowskiego...