fryzjer styl KARWINY

Nie polecam ogłoszenia POSZUKUJE FRYZJERKI SALON STYL na brzechwy 7. Babeczka myśli ze fryzjer będzie pracował za pół darmo, pracować trzeba na cały etat a umowę dostaniesz na pół etatu. a warunki hmmm... dużo do powiedzenia. To się nazywa wyzysk. Współczuje tam osobą pracującym nie wiem co one tam jeszcze robią!!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: fryzjer styl KARWINY

Ten kto napisał tą opinie jest na pewno złe poinformowany i ma ze sobą jakiś problem . Ja nigdy nie zatrudniałam pracowników na cały etat . Na temat płacy nie będę się wypowiadać bo każdy otrzymuję to na co zasługuje . Widocznie osoba która napisała tą opinie musi się dokształcić i wtedy może kogoś oceniać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

A ja chodzę do tego fryzjera od początku powstania czyli bodajże już 8 lat i nie widzę rotacji pracownic, zadowolone raczej wyglądają dziewczyny, które tam pracują i jestem ich stałym klientem :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

widać,że klient nie jest spostrzegawczy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak ktoś spojrzy na ID komputerów to wszytko się wyjaśni. Żenada dla właściciela salonu STYL ale z takim zachowaniem podszywanie się pod pracownika mamy często do czynienia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Myślę że większość zakładów pod tytułem FRYZJER zatrudnia osoby na pół etatu, lub też na zlecenia,a wynagrodzenie daje dużo do myślenia,rodziny się z tego nie da utrzymać ,znam to zagadnienie z życia ,35% to max co można zarobić po 20 latach pracy będąc FRYZJEREM.:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też pracowałam w kilku zakładach i wiem jedno ze teraz dla mnie liczy się uczciwe zatrudnienie na umowę a nie jak było wcześniej umowa zlecenie .Pracowałam w tym zakładzie i mogę z czystym sumieniem powiedzieć ze to była jedyna osoba która uczciwie podchodziła do pracownika. Zwolniłam się bo wyjechałam za granice
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Pisze Pani jako właścicielka i jako pracownica? Pani fryziereczko czas sie podszkolić i dowiedzieć się że ID jest z jednego komputera takie samo.. żenada.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...