fryzjer w sopocie

poleccie mi jakiegos dobrego fryzjera ale tylko z sopotu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fryzjer w sopocie

z czystym sumieniem polecam salon przy ulicy Chopina 26, obok masażu tajskiego, nazywa się Perła, obojętnie do kogo, pracują tam dwie dziewczyny, obie super, pracują na Joico, więc nie jest najtaniej. Sprawdź opinie w rankingu.
Ja jestem zadowoloną klientką od niespełna roku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja polecam Julite lub Karine ze studia Effect w Sopocie, w Hotelu Haffner, pracuja na Joico
Karina czesala mnie do slubu wiec efekty mozna zobaczyc w linku ponizej;)
http://www.studio-effect.pl/

Ostatnio odkryłam nowego fryzjera na Armii Krajowej 4. Pani robiła mi pasemka- byłam bardzo zadowolona. Salon jest nowy, czyściutko, nowoczesny sprzęt.

dzieki dziewczyny

polecam salon EnFace ( pani Mariola) al. niepodległości 797, tel. 58 551-34-98. chodzę tam od 6 lat i zawsze jestem zadowolona:::::)

z czystym sumieniem polecam salon przy ulicy Chopina 26, obok masażu tajskiego, nazywa się Perła, obojętnie do kogo, pracują tam dwie dziewczyny, obie super, pracują na Joico, więc nie jest najtaniej. Sprawdź opinie w rankingu.
Ja jestem zadowoloną klientką od niespełna roku.

TA OPINIE DODALA WLASCICIELKA SALONU PERLA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a pod nią podpisał się pewien imbecyl ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

inteligentka powiatowa roku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja wiem jakiego na pewno Ci nie polecę - Koseda Sopot, Grunwaldzka 44/2
Strasznie oszukują na farbach, spłukują się w 2 tygodnie. Może i czysto i ładnie, ale za takie pieniądze się nie opłaca, bo kit Ci na głowę położą. Jeszcze gorszy jest w Gdyni Witomino. Tam to dopiero kilka rodzaji farb używają, szampony też nie loreala, a tak się chwalą, że profesjonalny salon. TOTALNA ŻENADA!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Sukienka na wesele (29 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

jaki krem na noc +30 ?? (212 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

suche włosy (44 odpowiedzi)

Dziewczyny poradźcie dobry szmpon i odżywkę, ktore sprawdziły sie u was przy suchych włosach.