fryzjerka na 25 grudnia... please help...

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
mam problem ze znalezieniem fryzjerki na 25 grudnia, ślub mam na 14, makijaż na 11, czyli czesanie musi być rano... sama nie wiem czy lepiej w domu czy w salonie (ze względu na sprzęt)... fryzjer/ka raczej z gdyni lub ew. sopot, bo mieszkam w gdyni-karwiny... pomóżcie prosze, bo widzę, że wiedza w Was wielka...!
pozdrawiam
marzena
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fryzjerka na 25 grudnia... please help...

hej:)
moja swiadkowa miala w zeszlym roku identyczna sytuacje. polecam Pania Jole z Sopotu - salon ma oczywiscie nieczynny w swieta ale na pewno dojedzie do Ciebie do domu. mnie czesala na moj slub - fantastycznie!!!no i przystepne ceny.

salon w sopocie na ul. grunwaldzkiej, nie znam nazwy, ale blizej ul. 3go maja a dalej od monciaka, jak sie idzie do mola to jest po lewej stronie.
pozdrawiam

ja polecam pania wiolete z salonu henryk w wejherowie w centrum kaszuby...warto zadzwonic popytac czy pracuja

Marta tel. 058-301-66-13 (Gdań.), Magda tel. 507-170-313 (Gdynia)

cześc grudniowiczko :-)))) ten sam termin :-)))

termin piękny, magiczny rzekłabym nawet, ale słabnę już od reakcji: 25 grudnia...? aaa to w święta...! to będzie drożej...
masz podobnie...?

dlatego ja zrezygnowałam własnie z daty 25 grudzien na 25 listopad............cóż...........życie.......... :))

ja przez chwilę zastanawiałam się czy nie zamienić daty na listopad, ale okazało się, że jest mnóstwo miejsc i osób, które żyją z wesel i ślubów, i które ten dzień traktują jak każdy inny dzień roku...
tylko trzeba troszkę więcej poszukać...

Nie ja nie mam duzo komentarzy odnosnie daty i nie mam z tego powodu wiekszych kosztów. Tylko musze wszystko bardziej precyzyjnie dograc i dobrać ludzi (orkiestra, obsługa kelnerska, fryzjer, foto, dokładna i potwierdzona lista gości) bo to sa zawsze swieta i trzeba mieć pewnych ludzi na taka date :-))))

odnosnie sukienki od mystic to bardzo polecam , jest pieka, wiem bo miałam przyjemnośc widziec ja osobiscie, piękny materiał, będziesz zadowolona, więc sie nie zastanawiaj i szybko umawiaj sie z mystic ;-)))))

Inne tematy z forum

Nowe Karwiny (17 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w dzielnicy Karwiny, a więc w okolicy, gdzie od lat istnieje rozwinięta...

angielski Early Stage (3 odpowiedzi)

Czy ktoś ma jakieś opinie o tej szkole językowej? Prowadzą zajęcia w szkołach.