fryzjer&makeup

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Planuje za jakis czas przeprowadzic sie do Trójmiasta wiec będę nowa:) bez zadnych kontaktów. Na początek, bylabym wdzieczna za jakis kontakcik do fryzjerki(najchetniej zeby jeszcze malowala)abym mogla sie wkrecic przed sylwestrem. Za inne cenne kontakty które ułatwia mi start w nowym miescie będę bardzo wdzięczna. Na dzien dzisiejszy nie posiadam nic. Dzieks:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fryzjer&makeup

Polecam Pania Elę z "Diademu" Gd. Chełm ul. Dragana:) czesała mnie na ślub , fryzurka była nie dośc , że ładna to i jeszcze solidna!!

Salonik u Marty

Polecam Panią EWĘ LANDOWSKĄ z ,,Saloniku u Marty", między ul. Św. Ducha a ul. Szeroką w Gdańsku Głównym, namiar mogę podać na e-maila.

ja mam swoja fryzjerke ktora jest tez wizazystka - dojezdza do domu, robi tez pazokcie - ogolnie full wypas...
oprocz tego oczywiscie pracuje w gdansku w salonie
jesli ktos chcialby sie z nia skontaktowac, to prosze o maila do mnie swonko1@wp.pl
ps - dziewczyna jest mloda, ale bardzo dobra....
pozdrawiam!!

mogę prosić o namiary na tę Panią?

Dzieki wszystkim za pare kontaktow a szczegolnie betiblue... na poczatek napewno tam sie odezwe... teraz jeszcze poszukam krawcowej i kosmetyczki zaufanej i bede sie czuc jak w rodzinnym miescie :))) pozdrawiam serdecznie

Kochana polecam Ci jeszcze kosmetyczkę Monie z salonu "LUXONA" na Morenie super zabiegi i co najwazniejsze czystość i profesjonalne podejście do klienta. Zabiegi mikrodermabrazji czynią cuda ... o mikrodermabrazji możesz poczytać na ich oficjalnej stronie.

Pozdrawiam Beti

hmmm to moze jeszcze cos o tym jak zgubic pare kilo:) zbliza sie zima i juz sie zaczynam bac sama siebie. dieta wchodzi mocno zimowa czyli zbierane zapasow a jakos cieZko sie zmotywowac...

Polecam DIETE zgodna z grupą krwi , to naprawdę działa kilka moich koleżanek schudło , a ja od jutra na nią przechodzę. Nie jest to tak drastyczna dieta jak Kopenhadzka.

Pozdrawiam Beti

hm kiedys w empiku przelecialam oczami ksiazeczke o diecie zgodnej z grupa krwi.slyszalam cos rowniez i mysle ze ma sens. Niestety ja z dietami jestem calkiem na bakier. JAkos nie wychodza:) problem w tym ze nie potrafie sobie odmowic przyjemnosci:) jesli chodzi o Kopenhazka widzialam swoje kolezanki katujace sie nia w pracy. dla mnie kosmos nie do przebycia:)

mojego kochanego mama przeszła 10 dni Kopenhaskiej potem przerwała, ale utrzymała nie jedzenie po 18... je słodycze ale np. do wczesnego popołudnia dużo pije i poza tym je wszystko tylko że do 18 :) no i w przeciągu roku schudła 20 kg :) no więc warto, ale faktycznie drastyczna dieta ;)

o boze.... 20kg. a ja marze o 6ciu. i dalej nic

betiblue1 napisał(a):

> Polecam DIETE zgodna z grupą krwi , to naprawdę działa kilka
> moich koleżanek schudło , a ja od jutra na nią przechodzę. Nie
> jest to tak drastyczna dieta jak Kopenhadzka.
>
> Pozdrawiam Beti
>
>

A mozesz podac jakies namiary na ta diete??

Podaje strone o diecie według grupy krwi.

http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=73084

dzięki Beti... znów nieoceniony kontakt:)
a wiec czas zaczac dietke.....

Polecam Pania Ewe Landowska, tel. 301-66-13

coz porabia dobrego ww Pani Ewa?