fryzura próbna

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
poszukuje fryzjerki ktora zaproponuje fryzurke i uczesze mnie probnie ale tak jak w dniu slubu. mialam juz okazje poznac malo profesjonalne uczesanie,pani przyszla z mala torebka, bez kosmetykow i czesala tylko pol glowy??????!!!!!!!!!!!!!!bede wdzieczna za rady.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fryzura próbna

a kim była tamta tragiczna pani????? nie chciałabym na nią trafić...

Ja też nie

ja bylam w gdansku, w gabrielu, to jest w city forum.. jestam tam kasia, taka blondynka.. jest naprawde dobra. polecila mi ja kolezanka i ja z calym sumieniem polecam rowniez..
pozdrawiam.. Nata.

a ja polecam p. Monikę z salonu 7 th Heaven na Ujeścisku, mój piękny kok wzbudził zachwyt wśród gości, sama byłam zaskoczona, bo początkowo nie chciałam żadnego koka
pozdrawiam

a czy mogłabyś przesłać mi jakies zdjecie swojego koka ?bede wdzieczna.. shanendoha@wp.pl

Ja też bym była wdzięczna za jakieś zdjęcie tej fryzurki! Mieszkam w pobliżu tego salonu i właśnie szukam dobrego fryzjera w tamtych okolicach:))!
Dziękuję z góry:))

i ja POPROSZĘ :)
bo ja również z okolicy
myffa@wp.pl
Dziękuję :)

ja tez porosze o zdjecie na szaga18@interia.pl

Nata czy moglabys podeslac na maila jakies fotki, bylabym bardzo wdzieczna.

Pozdrawiam
Nevrata

Ja również poproszę fotki: bnowocinska@wp.pl

606-72-98-72 - Agniszka - dojazd do domu gratis.

ja polecam fryzjerke z Jasienia. Pani Beata jest super jeśli chodzi o koki a Pani Dorota jeśli chodzi o włosy krótkie. Jeżdzę tam od paru lat i naprawde jestem zadowolona. NIestety jedna wada- sama musiałąm dojechac do nich na czesanie (bo to był pierwszy dzień świąt Bożego Narodzenia). Framesi - Włoski Salon Fryzjerski; Gdańsk, ul. Damroki 63 tel. 303-97-63

A czy ktoś zna dobrego fryzjera z Elbląga?

Macie kogoś z Gdyni?

Ja też się dołączam do pytania o Gdynię

Polecam z Gdyni salon URODA 13 na Oksywiu. Czeszą profesjonalnie i bardzo trwale. Ja miałam tam czesania nie raz i zawsze wychodziłam bardzo zadowolona.

czesc! a gdzie dokladnie na Oksywiu znajduje sie salon uroda 13?tam byloby dla mnie najblizej.

Ja polecam moją wspaniałą fryzjereczkę,która doradzi i uczesze tak ajk się chce.I naprawdę tanio za fryzuri ślubne i podobne kosztują 20-30 zł!A za balejaż(2 kolory) +obcięcie i ułożenie 60zł!
Czesze u siebie w domu ale w razie potzreby przyjedzie do domu!

czesc! mam slub w sierpinu moglabym prosic o namiary do tej fryzjerki mieszkam na Dąbrowie...dzieki:)pozdrawiam, jak nie chcesz podac na forum to prosze na priv

BARDZO PROSZĘ O NAMIARY aoryl@interia.pl

polecam pania anie z salonu laurent - gdynia ul. abrahama, czesze super, kazdy mi to potwierdzil na slubie, probna 49, potem 69zl

Zdziwilabym sie, gdyby Ci ktos powiedzial w Twoim najwazniejszym dniu, ze masz kiepska fryzure lub suknie...zawsze wszyscy mowia, ze wyglada sie super rewelacja ;-))

sama również oceniłam, że wyglądam najlepiej, ponieważ wcześniej byłam na innych próbnych i wcale nie byłam zadowolona, coś mi nie pasowało, podobało mi się w tej fryzjerce to, ze potrafiła doradzić, ale przy ty nie narzucała strasznie swojego zdania. mam zatem pewną skalę porównawczą, moja koleżanka czesała się gdzie indziej i nie była zadowolona - miała rację, ja oczywiscie jej tego nie potwierdzałam, ale nikt nic jej nie mówił o fryzurce, więc nie zawsze komplementy wynikają z obowiązku. Pozdrawiam

Ja do swojego ślubu czesałam sie w salonie fryzjerskim"dalia" w Gdańsku na ul.Kartuskiej.Byłam naprawdę zadowolona pani pokazała mi kilka propozycji i połączyła mi kilka fryzur w jedno efekt był niesamowity!Gorąco polecam

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...