fryzury

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Foremki moje,
wiem ze ten wątek był poruszany wiele razy...
ale ja i tak mam problem z wyborem fryzury... ;o(((
Mam pocieniowane średniejdługości włosy, blond pasemka z grzyweczką krótką... Gdybyście gdzieś w swoich komputerkach miały jakies takie fryzury, upięcia w artystycznym nieładzie to ja właśnie na nie czekam... ;o)))
buziolce!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fryzury

hejo meja....

a ja juz po fryzurze próbnej, tez załamana... nic mi nie pasuje... i wygladam ja stara...

meg ty juz robiłas próbna fryzurę???? ja myslałam ze to trzeba ok 2 tyg.przed ślubem......

hej meg!
i co teraz? szukasz dalej?
pozdrawiaski

no musze szukac dalej, a czerwcowa, luz ja moge zrobic fryzure próbna na 2 tygodnie przed... ale w W-wie, no i co mi to da??? Teraz mam troszke czasu (więcej) i dlatego byłam tak wczesnie...

a no tak racja ... ja jestem w podobnej sytuacji......

Problem tych ślubnych fryzur polaga na tym, że przeważnie są one typu "panna dziedziczka", jakieś loki, pierścionki i upięcia a'la Eliza Orzeszkowa... A ja chciałabym jakieś takie upięcie, koczek nowoczesny!

a ja włąsnie nie wiem, czy koczek do mojej sukni pasuje.... jedyne wyjście to ten hiszpański, niski i bez zawijasów, ja w lokach to wygladam jak piepr....ta ;)))

i nie wiem co mam robic...

a jak wyglada taki hiszpanski koczek ??
mi loki tez nie pasuja, ani rozpuszczone włoski ;))

włoski na gładko zczesane do tyłu i raczej na dole głowy upiete w najprostszy koczek (taki a la zawijasek lub gabeczka owinieta włosani na zasadzie "bułeczki")... ja am niestey grzywke i w tym jest problem ze wszystkiego nie da rady zrobic.... :((((

ja mam pyzatą buzię i w lokach wyglądam jak księżyc w pełni.... ;o))))

image
a może takie cuś?

ok

ok nowoczesna...+welonik

a welonik to mi mamusia zrobi, no nie ? mru :) ;) cmok!

wiesz co... fajna jest... własnie ja jeszcze poszukam w prasie tematycznej... mam troszke tych gazetek slubnych, może cos tam wychacze...
witch!!!! jestes bosk i niezastapiona...

a o której uciekasz do Gdyni????

o taka jest oki!

image fajny kolor

Mój Tomcio chce abym miała własnie tak włoski uczesane, rozpuszczone, zupełnie gładkie, ale....
... znając moje włosy to po 5 minutach straki mi sie porobią!!!!

i tak macie fajnie bo macie półdługie i długie kłaczki :o)) a ja niestety krótkie...i co ja mam zrobić ???

:o)
smutna Anulka

:o)

fryzurka jest fajna :)troszke może ciut krótsza grzywa:) mhmhmhmh berdzo ładnie meg do tej twojej sukienki, tylko bym coś delikatnie we włosy wpięla:)

a ta???
image

pierwsza lepsza...

wiesz i jest jeszcze problem gdzie wpiąć welon... zarz wysle mu to zdjęcie, ciekawe co powie, a co do grzywki to mam odrobinke krótsza, ale nie taka do pół czoła, tylko za brwi...

Sabra ja mam właśnie takie włosy. Ale odradzam na wesele. Na codzień jakoś można wytrzymać, ale bardzo mocno trzeba je prasować. Ja teraz kombinuję jak upiąć takie włosy bo grzywka jest bvardzo mocna. Buźka.

katia...

to witaj w klubie grzyweczek.... jak bedziesz miała jakies fajne uczesanie to wklejaj fotki... ja jeszcze myślę nad tym aby poprostu ich nie podpiąć po bokach... i miec do tego grzywke...
zaraz wkleje fotkę co mi sie podba (było w innym wątku)

ooo, to ta... tylko z grzywką...

image

Dziewczyny przejrzałam mnóstwo fryzur... z róznymi ozdobami i na dzień dzisiejszy stwierdzam...... Zadnych kwiatuszków wstązek itp....wrrr :) Bez urazy moje drogie ale jak sie tak napatrzyłam to na razie postanowiłam minimalnie przyozdobć włosy.....zobaczymy :):)

no ja jestem chyba tez za minimalizmem, bedzie welonik i chyba to starczy... a fryzurka taka jak wyżej (zobaczymy na jak długo ;)))

image
image
image
image

image

image
image

Fajnie być w klubie grzyweczek ;-) B ardzo mi się to podoba. Ale z moją grzyweczką jest taki kłopot, że jest bardzo ciężka, bo mama proste i grube włosy- zero podatności. Dodatkowo teraz zmieniłam kolor, bo ja mam swoje ciemne włoski, ale przawie przez rok miałam blond balejage. A wiesz jak to jest jeden, drugi, trzeci i po moim kolorze włosów nic nie zostało. Więc wybrałam się do fryzjera zrobić je znowu naturalne no i są prawie czarne. Nie mogę się przyzwyczaić. A tu jeszcze jakąś fryzurkę trzeba wymyślić . TRAGEDIA!

wiesz, z fryzura to jest taki problem iz trzeba ja dopasowac do klimatu sukienki, z jedej strony to powinnaś się ciezyc ze masz grube włoski bo pieknie wyglądają, napewno coś znajdziesz!!!

wiecie co, [podobno gdzieś w Orłowie jest jakis doskonały salon fryzjerski, jakiś facet (mistrz go prowadzi... słyszałyscie cos o nim???
jesli nie do niego to chyba do LaFamme wybiore sie na fryzure próbna...

Niby komunijna, ale...
konwalie

O tego fryzjera z Orłowa spytaj się Wizy/wizarzystki ona chyba go zna.

Dzieki Kazia, juz wszystko wiem, Wiza juz mi pisała... ale pod koniec kwietnia sie odezwe do niego i wybiore... narazie ciężko z czasem

meg

.