fuga chemoutwardzalna

czesc
podziele sie informacja jak umyc gres pobrudzony fuga chemoutwardzalna. Zdarzylo sie ze wykonawca nie wyczyscil gresu dokladnie i fuga zastygla . Na moje protesty odpowiedzial ze nic teraz sie nie da zrobic , trzeba wymieniac . Zmeczony juz bylem przeciagajacym sie remontem ,i nie zdecydowalem sie na wymiane . Nie dawalo mi to spokoju, najpierw probowalem zmyc rozpuszczalnikami , wd40 , octem i nic, az pewnego dnia pomieszalem cif z plynem do mycia muszli klozetowej , zostawilem to na 20 minut , i o dziwo w czasie szorowania szczotka , slady po fudze zniknely.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stefan !! a masz może patent na pana Stefana który zlecił mi kiedyś usługę remontu podłogi na swoim balkonie , usługa została wykonana w połowie i pan Stefan zapomniał się ze mną rozliczyć z tego etapu robót , HM ?

Czesc
a probowales dochodzic swoich racji w sadzie ?

Cześć .
Umowy nie miałem to mogę się w du... pocałować . Ale inaczej uprzykrzę mu życie .

Inne tematy z forum

Kamień dekoracyjny w dużym pokoju? (44 odpowiedzi)

Planujemy położyć na głównej ścianie pokoju. Jak Wam się podoba? Czy mogę na nim powiesić telewizor?

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (41 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

łazienki remont (39 odpowiedzi)

czy może ktoś polecić ekipę do remontu łazienki w bloku w gdyni czy warto kłaść kafelki na dużej...