fuga chemoutwardzalna

czesc
podziele sie informacja jak umyc gres pobrudzony fuga chemoutwardzalna. Zdarzylo sie ze wykonawca nie wyczyscil gresu dokladnie i fuga zastygla . Na moje protesty odpowiedzial ze nic teraz sie nie da zrobic , trzeba wymieniac . Zmeczony juz bylem przeciagajacym sie remontem ,i nie zdecydowalem sie na wymiane . Nie dawalo mi to spokoju, najpierw probowalem zmyc rozpuszczalnikami , wd40 , octem i nic, az pewnego dnia pomieszalem cif z plynem do mycia muszli klozetowej , zostawilem to na 20 minut , i o dziwo w czasie szorowania szczotka , slady po fudze zniknely.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stefan !! a masz może patent na pana Stefana który zlecił mi kiedyś usługę remontu podłogi na swoim balkonie , usługa została wykonana w połowie i pan Stefan zapomniał się ze mną rozliczyć z tego etapu robót , HM ?

Czesc
a probowales dochodzic swoich racji w sadzie ?

Cześć .
Umowy nie miałem to mogę się w du... pocałować . Ale inaczej uprzykrzę mu życie .

Inne tematy z forum

Jakie schody? - co polecacie (63 odpowiedzi)

Pewnie wielu mieszkańców nowych domów w Baninie miało dylemat i pytanie dotyczące schodów...

Taras z desek kompozytowych - (71 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Jakie panele podłogowe do nowego mieszkania (47 odpowiedzi)

Mieszkanie to stan deweloperski. Przymierzamy się do remontu. Żona uparła się, że chce w każdym...