garderoba

Na początku czerwca zleciłem zrobienie garderoby i szafki na buty. Czas na pomiar to jakaś katastrofa... Chyba 2 tyg czekałem na niego (oczywiście po telefonie bo tak to by w ogóle zapomnieli że ktoś chce coś zamówić) Pomiar był wykonany, powiedziałem na czym mi zależy i czekałem chyba kolejne 2-3 tyg na wykonanie. Garderoba nie została wykonana zgodnie z założeniami, przez co wróciła na stolarnie. Szafka na buty również źle wykonana. Po odczekaniu 8 dni zadzwoniłem z pytaniem kiedy przyjadą i zrobią. Właściciel powiedział, że za duże zmian i nie zrobią tego w ogóle... Firma niepoważna... NIE POLECAM. Przeważnie stoją w pruszczu gd na giełdzie co niedziele...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam.Jeżeli chciał Pan zrobić garderobę, którą tak naprawdę sam Pan nie wiedział jak ma wyglądać trzeba było się udać do profesjonalnego studia projektowego.Po drugie czas oczekiwania na pomiar świadczy o dużej ilości klientów, a realizacja 2-3 tygodnie nie uważam za długi termin w porównaniu z innymi sieciami meblowymi.Nie dość że naraził Pan nas na koszta związane z wykonaniem zabudowy i nie poniósł Pan żadnych obciążeń finansowych to jeszcze Pan wypisuje głupoty. Przestrzegam inne firmy przed takimi klientami. Pan mieszka na Rotmance przy ulicy Bajki- nie polecam!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1